MEDOBČINSKA UPRAVA ISTRE ZAPOSLUJE: Rok za oddajo vlog je 6. oktober

Koper

Medobčinski inšpektorat Medobčinske uprave Istra v svoje vrste vabi inšpektorja za gradbene zadeve. Gre za odgovorno delo, ki poteka na območju Mestne občine Koper, Občine Piran, Občine Izola in Občine Ankaran. Zaposlitev je za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in s šestmesečnim poskusnim delom, sporočajo s koprske občine. Rok za oddajo prijav se izteče v četrtek, 6. oktobra.

Kandidati morajo imeti najmanj visokošolsko univerzitetno izobrazbo, štiri leta ustreznih delovnih izkušenj, znanje italijanskega jezika na višjem nivoju in vozniški izpit B-kategorije. Od kandidata se zahteva tudi strokovni izpit za inšpektorja in opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, ki pa ju lahko opravi tudi naknadno.

Zadolžitve na delovnem mestu bodo obsegale izvajanje najzahtevnejših inšpekcijskih nadzorov, s poudarkom na gradbenih zadevah.

Javni natečaj z vsemi pogoji za zasedbo in z izvedbo načina prijave je objavljen na spletni strani občine. Kandidati lahko prijavo vložijo tako, da izpolnijo obrazec za prijavo, ki vsebuje vse potrebne podatke za popolno prijavo. Rok za oddajo vlog je četrtek, 6. oktober 2022.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija