MED PRAZNIKI 31 KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU: V Kopru pretepeni 32-letnik z razgrajanjem nadaljeval v izolski bolnišnici

Kronika

Pretekli praznični konec tedna so imeli policisti Policijske uprave (PU) Koper precej dela s kršitvami javnega reda in miru. Vse skupaj so jih obravnavali 31, najbolj pa so izstopale spodnje štiri intervencije.

V petek zvečer se je domačin v Piranu spravil na mamo, ji grozil in jo žalil. Med postopkom je grozil tudi policistom. Izdali so mu plačilni nalog za več kršitev.

V nedeljo ob 1.45 je prišlo do pretepa v Kopru. Na kraju so policisti našli le pretepenega 32-letnika, ki je bil pod vplivom drog. Odpeljan je bil v izolsko bolnišnico, kjer je kršil javni red, zato so mu policisti odredili pridržanje.

V ponedeljek so policisti najprej popoldan posredovali v Kopru, nato pa je doma v Krkavčah še razgrajal domačin. Slednji je kljub ukazu, naj preneha s kršitvami, nadaljeval, zato so mu odredili pridržanje. Pridržan je bil tudi Koprčan iz popoldanskega incidenta, so sporočili s koprske PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija