MED DRUGIM TUDI 300 GRAMOV HEROINA: Zaradi preprodaje drog v Ajdovščini v priporu 46-letnik (FOTO)

Kronika

Policisti so 18. julija opravili hišno in osebno preiskavo pri 46-letnem moškem, ki je neprijavljen prebival v enem od naselij na območju Ajdovščine. Med drugim so mu zasegli 300 gramov heroina. Naslednji dan so ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki mu je po zaslišanju odredil pripor.

Moškemu so v sklopu hišne preiskave zasegli 30 gramov snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo metamfetamin, več tabletk živo rumene barve in manjšo količino posušene zelene rastline, za katero sumijo, da je prepovedana droga konoplja. Policisti so zasežene snovi poslali v nadaljnjo analizo, so danes sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Prav tako so mu zasegli 1000 evrov gotovine zaradi suma, da izvira iz kaznivega dejanja, povezanega s prodajo prepovedanih drog. Poleg tega so mu zasegli druge predmete in elektronske naprave, ki so pomembni za nadaljnjo preiskavo v okviru predkazenskega postopka.

Policisti so ga k preiskovalnemu sodniku privedli s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija