MATI SEDMIH OTROK ŽELI PODRETI SVETOVNI REKORD: Brez novih tatujev ne zdrži niti teden dni (FOTO)

Trendi

Melissa Sloan, mati sedmih otrok, je odločena postati najbolj tetovirana mama na svetu. Trenutno ima na obrazu že dve plasti tatujev, vendar še ni končala - ravno zaključuje nanos tretje plasti. Melissa je prepričana, da ni nikogar na svetu, ki bi imel toliko tatujev kot ona, piše The Mirror.

"Če še nimam največ tatujev na svetu, bom nadaljevala s tetoviranjem, dokler jih ne bom imela!" je odločena 46-letnica. "To je moj cilj, nekaj, na kar bom ponosna", pove Melissa in doda, da pozna dva človeka, ki sta se uvrstila med Guinnessove rekorderje glede na število tatujev, vendar je prepričana, da jih ima ona več.

"Moja mati je že pokojna, a vem, da bi bila ponosna. Vedno me je spodbujala, naj sledim svojim strastem", pravi Melissa. Vsak teden si doda tri nove tatuje. Da bi prihranila denar, ji mnoge umetnine ustvari kar njen partner. "Odvisna sem od tetoviranja," prizna neobičajna mama in doda, da ne bo prenehala niti pri osemdesetih letih starosti.

Vendar pa se Melissa zaradi svojega hobija srečuje s težavami. Na primer, težje dobi službo, saj tatuji na obrazu niso vedno pozitivno sprejeti. V nekaterih barih in restavracijah ni zaželena zaradi svojega izgleda. Kljub temu pa vztraja pri svoji strasti do tetovaž in se ne pusti ovirati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija