MASTURBIRAL PRED DEKLICO: Hlače si je slekel kar na postajališču mestnega tramvaja

Svet

Italijansko javnost pretresa posnetek moškega, domnevno tujca, ki se je v jutranjih urah samozadovoljeval ob pogledu na komaj 16-letno deklico, ki je čakala na postajališču tramvaja na odhod v šolo.

Degradacija Milana dosega stopnje, ki niso več vzdržne, saj se v mestu dnevno dogajajo šokantne situacije, ki presegajo meje dopustnega. Tako je včeraj javnost pretresel posnetek moškega, domnevno tujca, ki se je v jutranjih urah samozadovoljeval ob pogledu na komaj 16-letno deklico, ki je čakala na postajališču tramvaja na odhod v šolo.

Milano Bella Da Dio je socialni profil, ki zbira vsa poročila, skupaj z video in fotografsko dokumentacijo, ki prihajajo od prebivalcev Milana, ki življenja v mestu ne dojemajo več kot varnega in primernega za življenje. Ker so izgubili zaupanje v lokalne institucije, ki so že leta neobčutljive za pritožbe meščanov, si le-ti na socialnih kanalih obveščajo o dogajanju. Tako se je zgodilo tudi včeraj, ko je bilo sporočilu, objavljenem že ob 7.30 zjutraj, dodan video z nazornim posnetkom. "Pozdravljeni Milano Bella Da Dio, to je stanje ob 7.30 zjutraj na tramvajski postaji Piazza Ascoli."

In queste ore circola il video di un #immigrato che si è masturbato alle 7:30 del mattino alla fermata del tram di...

Posted by Il Giornale on Tuesday, May 30, 2023

Posnetka, ki je še vedno prisoten na družbenih omrežjih, zaradi spodobnosti ne objavljamo. A slike so zgovorne.

"Rad bi vedel, zakaj mora 16-letna deklica, ko čaka na tramvaj, da gre v šolo, najti tiča starega moškega, ki jo gleda in se smehlja, medtem ko masturbira," se glasi drugi del sporočila. Moški, ko opravi svoje, odide, kot da se ni nič zgodilo. Vsekakor gre za spolni napad na mladoletno osebo, vendar bo odgovorna oseba zelo verjetno ostala nekaznovana, piše italijanski Il Giornale.

Slike, ki jih objavlja družbeni profil, so grozljive in nagnusne ter natančno prikazujejo, kaj je Milano postal, še dodaja Il Giornale.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija