MARTINOVANJE V ISTRIAN BISTRO & TAPAS BARU: Z vinsko spremljavo vin Kmetije Mahnič

Piran

Vabijo vas, da se jim pridružite na nepozabnem večeru ob Martinovanju v Istrian bistro & Tapas baru, v Portorožu. Kulinarično-glasbeni dogodek se bo odvijal v soboto, 11. novembra, ob 18. uri.

Martinovanje tradicionalno obeležuje preobrazbo mošta v vino. Kot se za ta praznik spodobi, na mizi ne smejo manjkati pečena perutnina, rdeče zelje in seveda žlahtna kapljica.

Za to priložnost so izurjeni chefi ponovno združili moči in za vas v slogu Istrian bistro & Tapas bara pripravili tradicionalen Martinov meni s sodobnim pridihom.

Ingrid Mahnič iz vinske kleti Mahnič, ena izmed redkih slovenskih vinark in hkrati predsednica Društva vinogradnikov slovenske Istre, bo osebno predstavila vsako vino, ki bo pospremilo postrežene jedi iz menija.

Za prijetno glasbeno vzdušje bosta z glasbo v živo poskrbela duo Valentina & Timotej, ki bosta s svojim glasbenim znanjem polepšala večer prisotnim.

Meni, ki bo pospremil ta tradicionalen slovenski praznik, bo sestavljen iz piščančje paštete s figovo mostardo, juhe rdečega zelja s hrustljavimi ocvirki, račjega konfita in raviolov z muškatno bučo ter omako portovca in sladice iz rahle čokoladne tortice z brusnicami in višnjami ter kostanjevega sladoleda z orehovim drobljencem.

Celoten meni si lahko ogledate TUKAJ.

Cena menija z vinsko spremljavo je 50 evrov na osebo. Na voljo je tudi veganski meni.

Zaradi omejenih prostorskih kapacitet vas vljudno vabijo, da svojo mizo rezervirate čim prej in ob rezervaciji sporočite izbrani meni.

Rezervacije in dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 05 692 90 01 ali na naslovu booking@lifeclass.net.

Pridružite se jim na tej izjemni priložnosti, da skupaj obeležite Martinovo in uživate v vrhunski kulinarični izkušnji ter izbranih vinih Kmetije Mahnič.

Veselijo se vašega obiska!