MARKO POTRČ OSTAL BREZ SLUŽBE? Planet TV naj bi z njim prekinil sodelovanje

Slovenija

V javnosti je odjeknila novica, da naj bi Planet TV prekinil dolgoletno sodelovanje z Markom Potrčem. Vprašanje, ki se poraja mnogim je, ali je za to kriva njegova izpostavljenost na družbenih omrežjih?

Marko Potrč je poleg tega, da zadnje čase dviga prah na družbenih omrežjih, javnosti znan predvsem kot voditelj televizije Planet TV. V tej vlogi smo ga videli v oddajah Galileo in Gasilci, še pred tem pa v resničnostnem šovu The biggest loser Slovenija in oddaji Moj dragi zmore. Po poročanju nekaterih medijev pa naj bi se njegovo sodelovanje s televizijo končalo.

Trenutno se nahaja na Švedskem, od koder na družbenih omrežjih poroča o tamkajšnji situaciji z aktualnim koronavirusom oziroma z njim povezanimi ukrepi. Potrč velja za enega izmed najglasnejših zagovornikov Švedskega sistema pri nas – tam naj bi bili namreč ukrepi bistveno bolj blagi kot v Sloveniji.

Novice o tem, da naj bi Planet TV z njim prekinil sodelovanje, seveda vzbujajo zanimanje, ali razlog za to tiči ravno tam – v Potrčevem nagovarjanju na Facebooku. Uradno, kot poroča portal Mariborinfo, tega na Planetu še niso potrdili.

Razkrili pa so, da bodo ta petek predvajali finalno oddajo Gasilci. V njej bo zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo prejelo zlato čelado in donacijo v višini 30 tisoč evrov. Oddaja Galileo pa naj bi se medtem iztekla, poroča Mariborinfo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  24 .11. 2020 ob  20: 00
Ga bo a Lili preživljala v dobrem in slabem.
Službo na Švedskem dobiš takoj.
V klavnici z ostalimi ekonomskimi migranti.
Lp
Prognostik |  24 .11. 2020 ob  11: 18
-1
Heretik, a se ti ne zdi da je nekaj narobe s tvojo izjavo?
Heretik |  23 .11. 2020 ob  22: 30
Planet TV in SIOL sta pod komando Janše in njegovih skrajnih fašistov. Jasno je, da jim gre Potrč močno v nos, ker se noče ukloniti uradnemu stališču slovenske zdravniške zbornice, ki je tudi le privesek stranke SĐS.
vseved |  23 .11. 2020 ob  20: 08
-1
PLANET TV JE JANŠEVA TELEVIZIJA!