MARJETICA OBNAVLJA TO PARKIRIŠČE: Z deli bodo zaključili prihodnji torek

Koper

Javno komunalno podjetje Marjetica Koper je danes pričelo z urejanjem parkirišča Gorc na Serminu, ki ga je dobilo v upravljanje po sklepu Mestne občine Koper. Kot so sporočili z Marjetice, bodo dela potekala do torka, 15. oktobra.

Kot so nam pojasnili v komunalnem podjetju, bodo v sklopu obnovitvenih del na parkirišču Gorc na novo pobarvali talne oznake, postavili vertikalne oznake, t. j. prometne znake in informacijsko tablo, izvedli manjša gradbena dela za predvideno postavitev parkomatov ter pokosili zelenice v bližini parkirišča. Z deli bodo zaključili prihodnji torek.

Dela bodo izvajali etapno, tako da parkirišče ne bo zaprto, parkiranje na njem pa ne bo ovirano, zatrjujejo na Marjetici, kjer so sicer včeraj preko svojega Facebook profila pozivali uporabnike omenjenega parkirišča, da zaradi predvidenih del ustrezno odmaknejo oziroma prestavijo svoja vozila.

S sklepom MOK je parkirišče GORC Sermin, prešlo v upravljanje Marjetice Koper. Jutri se bo pričelo z označevanjem talnih...

Objavil/a Marjetica Koper dne Torek, 08. oktober 2019

Predviden strošek obnove parkirišča na Serminu je 7500 evrov (brez DDV).

Po tem, ko je v upravljanje dobila še parkirišče Gorc, Marjetica Koper skrbi za 32 javnih parkirišč v koprski občini in za tri v občini Ankaran.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  10 .10. 2019 ob  14: 12
-1
E ja...toliko o obljubah.. parole,parole,parole..
kokodek |  10 .10. 2019 ob  08: 11
javni prevozi so rešitev za prezasedena parkirišča, za onesnaževanje zraka in za toliko opevano zdravo življenje !!!! vse obalne občine bi se morale dogovoriti o enotni poceni vozovnici med obalnimi mesti. iz podeželja bi avtobusi morali voziti na najmanj vsake 2 uri. izgovor občin in države, da ni sredstev, je laž !!!! z avtobusom bi moralo biti ceneje, že zdaj pa je manj stresno in velikokrat zabavno !!!!! prvi bi se morali z avtobusom voziti župani, poslanci in vrli ministri !!!!!
vseved |  09 .10. 2019 ob  19: 35
@ Tine , zakaj se ne voziš z javnim prevozom?
frikofrkic |  09 .10. 2019 ob  19: 35
Kvečjemu bo končno malo reda tam, že kar nekaj let je tam teksas, obrtniki in zaposleni bomo končno imeli kam parkirat.
Tine |  09 .10. 2019 ob  18: 36
Toliko o Bržanovih obljubah o brezplačnih parkiriščih. Lopovi! Sramota!