MARJETICA KOPER PODALJŠUJE PRIJAVE NA PROSTA DELOVNA MESTA: Dodatno iščejo tudi tri čistilke

Koper

Prejšnji teden smo že poročali, da so na Marjetici Koper razpisali 20 prostih delovnih mest v oddelku snaga. Odločili so se, da razpis podaljšajo, možnost prijave je sedaj mogoča do vključno 14. septembra. Poleg tega so na Marjetici razpisali še dodatna tri mesta na delovnem mestu čistilke.

Navkljub dobrem odzivu kandidatk in kandidatov podaljšujejo možnost prijave in še naprej iščejo pet novih sodelavcev na delovnem mestu komunalnega delavca za čiščenje površin  in 15 sodelavcev na delovnem mestu komunalnega delavca zbiranja odpadkov. Na Marjetici Koper sporočajo, da stremijo k izgradnji močnega in povezanega kolektiva ter na ta način odpravljajo sporne prakse najemanja delovne sile iz preteklosti, hkrati pa omejujejo stroške zunanjih izvajalcev.

Za tri delovna mesta čistilke je čas trajanja zaposlitve 12 mesecev, predvideva pa predvsem čiščenje in vzdrževanje poslovnih prostorov in sanitarij ter zalivanje rastlin v vseh prostorih. Rok za prijavo je do vključno 16. septembra.

Vsi kandidati in kandidatke lahko svoje vloge posredujete izključno po pošti na naslov Marjetica Koper d.o.o., Ulica 15. maja 4, 6000 Koper. Kandidatom, ki ste prijave že oddali v prvem roku, vam novih ni potrebno oddajati.

Deli novico: