MANESKIN PODIRA REKORDE Z NOVO PESMIJO: Koga je Damiano David poljubil v provokativnem spotu? (FOTO, VIDEO)

Svet

Uradni izid nove sladbe skupine Maneskin z naslovom "I Wanna Be Your Slave" je sicer napovedan za jutri, ta pa se je že povzpela na vrhove glasbenih lestvic nekaterih evropskih držav.


Zmagovalci letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije, italijanska skupina Maneskin, so nedavno objavili video za novo pesem "I Wanna Be Your Slave" na njihovem youtube profilu.

Člani skupine sicer že nekaj časa napovedujejo izid tega nenavadnega videa, ki je v zgolj nekaj urah zbral več kot milijon ogledov. Pevec skupine Damiano David, za katerim so po Evroviziji ponorele ženske po vsem svetu, je v videospotu poziral v spodnjem perilu, v nekem trenutku pa je celo poljubil bobnarja.

Oboževalci so pod videom tudi navdušeno komentirali: "Maneskin vlada svetu"; "To so nebesa in pekel"; "Ta album bo zrušil internet," še poroča 24.sata.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  17 .07. 2021 ob  17: 04
''danes je vazen videz'' zato, ker je raja zatelebljena!
bubobubo |  17 .07. 2021 ob  10: 50
-3
@alfa pa ravno gledat jih je treba, ker so provokativni, posebni in sexi, danes je važen videz, imajo pa tudi glasbo, ki gre v ušesa....stari dobri časi odličnega rocka so pa že davno mimo
alfa |  17 .07. 2021 ob  07: 53
škoda da so pač taki kot so res ,ampak njihova glasba je odlična , kitarist in bobnar sta vrhunska, fenomenalna, glasba je res the best, ampak ja tako je ...sem si pobrala njihove komade in so mi zelo všeč tako v angleščini kot italijanščini,saj ponavadi mi it.glasba ni toliko všec...roko na srce zmago na evroviziji so si zaslužili...torej le poslušajte jih in ne jih gledat..hahaha (mal heca)
Pjero Shriba |  16 .07. 2021 ob  21: 02
Nekoč, pred nekaj desetletji smo imeli rock glasbo.
Danes pa imamo lulčke, ritkice, jezičke, lizike in lizanje.
V ozadju pa ena filastrocca per bambini z idiotskim besedilom in banalnim rock vložkom iz 70. let
Alla faccia dell rock'n'roll