MANESKIN NA VRHU LESTVIC Z MILIJARDO OGLEDOV: Kako popularna bo njihova nova pesem?

Svet

Priljubljena italijanska rock skupina Maneskin bo 12. septembra na podelitvi nagrad MTV (Video Music Awards) predstavila svojo novo pesem. Skladba Honey (Are You Coming?) bo sicer izšla že prihodnji petek, 1. septembra.

Zadnji album četverice RUSH! je na platformah za pretočne vsebine zbral milijardo ogledov. Skupina je od začetka leta tudi na vrhu lestvice iTunes, album pa kraljuje tudi na lestvicah v 20 državah, med drugim v Italiji, Franciji in ZDA.

Revija New York Times je uspeh skupine med drugim pripisala slogu oblačenja njenih članov. Novinarka s področja mode Vanessa Friedman se je v prispevku naslovom The Joy of Dressing Like a Rock God (Radost oblačenja v slogu rockovskega boga) razpisala o tem, kako so basistka Victoria De Angelis, bobnar Ethan Torchio, pevec Damiano David in kitarist Thomas Raggi uporabili svoj slog oblačenja, da so z njim lažje predstavili sporočila svojih pesmi.

V Rimu ustanovljena skupina, ki je v Italiji postala prepoznavna po sodelovanju v oddaji X Factor, je svetovno slavo dosegla po zmagi na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 2021 s pesmijo Zitti e buoni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  27 .08. 2023 ob  16: 08
Pa se ima mi zveni kot kurceva kozica
kokodek |  26 .08. 2023 ob  17: 01
-1
maneskin so odlični rokerji, dobri glasbeniki in še lepo oblečeni
manemebasat |  26 .08. 2023 ob  13: 41
Danes je pomembno kako si na odru oblecen in kolikokrat se med koncertom preobleces. Škifo!