MAMICA UPORABILA VIBRATOR, TA PA JE KAR NAENKRAT IZGINIL! Po urah vibriranja je bila potrebna operacija (FOTO)

Trendi

TikTokerka @sophzaloafz je mlada mamica iz Velike Britanije, ki se je znašla v precej neprijetni in stresni situaciji. Sophie je končala na urgenci in kasneje na operaciji, ker se ji je v anusu zataknil vibrator, piše SheKnows. Svojo izkušnjo je delila na spletu in kmalu postala zelo popularna.

Ko je vibrator vstavila v zadnjico, je bil vklopljen, ko se je zataknil, pa ga ni mogla izklopiti. Sophie je povedala, da je vibriral še nekaj ur.

Poklicala je na urgenco, da bi jih vprašala za nasvet. Na dom so ji hoteli poslati zdravniško pomoč, a jim je rekla, da pride zjutraj, saj njeni otroci spijo in jih ne more pustiti samih. Poskušala je zaspati, kar pa je bilo precej težko, saj je čutila tresljaje v hrbtenici.

Ko se je zjutraj zbudila, so tresljaji ponehali in domnevala je, da se je baterija izpraznila.

Zjutraj je šla na urgenco. Zdravniki so vibrator najprej poskušali odstraniti z rokami, a ni šlo. Na koncu ni preostalo nič drugega, kot da jo pošljejo na operacijo.

Ko se je po operaciji zbudila, je bil ob postelji njen vibrator. Pritisnila je gumb in začel je vibrirati. Baterija se kljub vsemu ni izpraznila.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija