MAMA OSTALA BREZ BESED: Hči je namesto razkužila v šolo nosila to

Svet

Petletna deklica s Škotske je bila navdušena, ko je našla sredstvo za razkuževanje rok, ki je bilo "vroče in gladko", vendar je bila njena mama manj navdušena, ko je odkrila, da gre dejansko za lubrikant.

Tako kot večina ljudi danes, je tudi učenka Summer pred odhodom v šolo prejšnji teden žep pospravila sredstvo za razkuževanje, da je lahko ves dan imela čiste roke. Šele, ko je mama Louise Hosie nekaj dni kasneje napolnila pralni stroj, je v plašču svoje hčerke našla stekleničko lubrikanta. Odkritje se ji je zdelo "res smešno", a se je zaradi njega hkrati počutila krivo, piše Lad bible.

Lubrikant je bil namreč mamin. Zadela naj bi ga pri nagradni igri in ga ni nikoli uporabila. "Grozno sem se počutila, ker sem pomislila, da so ga lahko videle hčerine učiteljice. Sicer, če bi ga res videle, bi ji ga najbrž vzele," je dejala.

Hči je bila prepričana, da je mami vzela sredstvo za razkuževanje rok. Louise je lubrikant pospravila na varno mesto, njeni bližnji pa jo od tedaj kličejo "Lubey Lou".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija