"MALEZIJCI MORAJO LE ŠE PLAČATI KUPNINO": Bo Ante Guberac za naslednji projekt 'vzel' Primorje?

Koper

Po koncu sezone prve slovenske nogometne lige je pred klubi očitno vroče poletje. To velja tudi za Koper, kjer so ostali brez evropske vozovnice. Poleg tega se jim morda obeta prevzem s strani malezijskega poslovneža Tonya Chonga.

Kot je za medije dejal predsednik kluba Ante Guberac, so z Malezijci že imeli nekaj sestankov, predstavili so jim pogoje in postopek prevzema. Po poročanju portala Sportklub naj bi bil prevzem Kopra pripravljen že do te mere, da mora kupec le še plačati kupnino.

Tony Chong je nečak azijskega poslovneža Tionga Hiewa Kinga z 1,1 milijarde evrov vrednim premoženjem. Med drugim je njihov tudi italijanski četrtoligaš Ancona.

Kot je za medije dejal Guberac, obstaja možnost, da bi v primeru odhoda iz koprskega kluba za svoj naslednji projekt izbral ajdovsko Primorje, ki se v novi sezoni vrača v prvo ligo. Primorje seveda potrebuje finančno injekcijo, piše Sportklub, če bo želelo biti konkurenčno med prvoligaši, zato tudi v Ajdovščini najverjetneje upajo, da bo v Kopru malezijski posel realiziran.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzimperio  |  29 .05. 2024 ob  20: 54
Tony Cong sploh ne obstaja.