LUKA ZABUKOVEC V NEMČIJI PRIJADRAL SREBRO: Mladi upi že na poti na svetovno prvenstvo v Dublinu

Koper

Včeraj je na mladinskem evropskem prvenstvu razreda ILCA 4 na severu Nemčije srebrno medaljo (v kategoriji do 16 let) prijadral Luka Zabukovec. Hkrati pa je bil 7. v skupnih rezultatih v konkurenci 245 fantov.

Luka Zabukovec

Mladi jadralni up se sicer uri v Jadralnem klubu Jadro Koper pod mentorstvom Matije Čoka. Po včerajšnjem odličnem nastopu je danes že na poti iz Nemčije v Dublin, kjer se bosta z Alenko Valenčič udeležila svetovnega prvenstva.

Alenka Valenčič je bila na v konkurenci 119 deklet na koncu skupno odlična 8. V srebrni skupini je jadrala še Zala Vidmar, ki se je na koncu uvrstila na 38 mesto v konkurenci U16 ter skupno 99. mesto. Val Mario Colarich pa je v fantovski konkurenci jadral v bronasti skupini in bil na koncu 68. U16 ter skupno 155, so sporočili na Jadralni zvezi Slovenije (JZS).

????Luka Zabukovec pravkar okrog vratu prejema zasluženo ????srebrno medaljo v kategoriji U16 na mladinskem EP razreda ILCA 4...

Objavil/a Jadralna zveza Slovenije - Slovenian Sailing Federation dne Petek, 30. julij 2021

Nemški Travemunde, kjer je potekalo prvenstvo, je prva dva dni sicer zaznamovalo brezvetrje, tretji in četrti dan so organizatorji uspeli speljati po tri kvalifikacijske plove, na koncu pa še štiri finalne plove, še poroča JZS.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
AmandaCain |  31 .07. 2021 ob  21: 32
Google maksāja par visiem tiešsaistes darbiem mājās no 16 000 līdz 32 000 USD mēnesī. Jaunākais brālis bija bez darba trīs mēnešus, un pirms mēneša viņas čeks bija 32475 ASV dolāri, viņa strādāja mājās 4 stundas dienā, un nopelnīt varēja vēl vairāk ... www.smartpay1.com