Luka Reka: "Rastoderjeve banane nas zanimajo", Luka Koper molči!

Koper

Medtem ko v Luki Koper, tudi v soglasju s podjetjem Rastoder, d. o. o., poslovnih dogovorov ne želijo komentirati, so bili glede poslovanja z omenjenim podjetjem nekoliko bolj zgovorni v Luki Reka, kjer pa za enkrat sodelovanja z NK Olimpijo še niso potrdili.

"Razgovori z gospodom Rastoderjem predstavljajo začetek novega poslovnega sodelovanja," so za Regional pojasnili v reškem pristanišču in dodali, da je trenutno prvotni cilj končati pogajanja o prevzemu tovora. Kot so še pojasnili, gre za klasična komercialna pogajanja, prvo pošiljko pa pričakujejo v desetih dneh.

Sodelovanje z NK Olimpijo je mogoče

Z vstopom Hrvaške v Evropsko unijo je Luka Reka postala alternativno pristanišče, ki lahko tržišču ponudi enako konkurenčne in kvalitetne storitve kot druga pristanišča. "V tem smislu ni nobenih ovir, da se sodelovanje z Rastoderjem ne bi razvilo do te mere, ko bo komercialna vrednost posla z Luko Reka odprla možnost, da se pogovori razširijo tudi na kakšno obliko marketinškega sodelovanja z NK Olimpija," pa so nam iz službe za odnose z javnostmi v pristanišču na Reki odgovorili na vprašanje o možnem sponzoriranju ljubljanskega prvoligaša.

Deli novico:

Drago |  13 .02. 2014 ob  12: 13
Da je ta problematika je tako odmevna. ker se pač mora nekaj pisati proti GGM. Pri tem pa je popolnoma bedast postal Rastoder. Zakaj? Če bi resnično hotel pomagati Olimpiji, bi od luke zahteval nižjo ceno pretovora banan, razliko, ki bi jo rastoder zaslužil bi ta nakazal Olimpiji. Vse to kar tu piskarajo, pa je bila bombica nastavljena GGM, Pa dečko ni nasedel. Šele ko ni nasedel so zadevo spravili v javnost v obliki kot jo čitate. Rastoder pa se je blamiral in pokazal s to svojo gesto, da je opankaski poslovnež, ki se poslužuje opankarskega žurnalizma. Na atakšen način se prodaja solata in paprika iz makedonije. Ti meni ja tebi.
Pamet tu. |  12 .02. 2014 ob  22: 03
GGMja ni potrebno diskreditirat. On je diskreditiran, žal ga mediji in koristolovci umetno povzdvigujejo.
Tajni agent |  12 .02. 2014 ob  20: 56
Jast sem pa ves čas mislil, da je to sramota za Olimpijo. Čudi me, da se še noben ni oglasil iz Olimpije in javno nagovoril izeta naj se ne vmešava v klub na način, ki je škodljiv za vso državo. Če že hoče spokat, naj spoka čim prej brez, da v to vmešava Olimijo. Razbrati je celo to, da ga niti hrvatarji kaj dosti ne šljivijo...Namreč še vedno niso zgrabili za "dobro" vabo. E izete ti lepo budi pametan pa raje spokaj v Črno Goro in to čim prej...Škoda vsake galame.
Adijo Pamet. |  12 .02. 2014 ob  20: 21
Mislim, kakšni reveži ste novinarji in mediji. Niti se ne zavedate, kakšno sramoto si delate med ljudmi, ki posel vsaj minimalno poznajo. Ste ignorantski analfabeti, žal mi je. Poleg tega pa delate škodo vsem vpletenim. Sploh je zanimivo, kako se trudite, da bi pripeljali posle iz Kopra na Reko. Ampak očitno niti tega ne veste, da tovrstnih poslov ne delajo mediji ali medijski pritisk. Rabijo vas samo zaradi diskreditacije GGM in celotne Luke Koper.
Tajni agent |  12 .02. 2014 ob  17: 20
Jast sem pa mislil, da je že spakiral iz Kopra.
alibaba |  12 .02. 2014 ob  12: 33
pomembnost tovora glede na količino pretovora dodana vrednost = dobiček na enoto

autoparts, electronics, papir, kava, paprike, car, ruda, koilsi, les, jet gorivo, .......kondomi.........žive živali.......scrap, .......................banane
Primorec |  12 .02. 2014 ob  11: 36
Kaj nas boli za Olimpijo, itak se bomo odcepili.....
kagamirakul |  12 .02. 2014 ob  11: 30
Še vsak tovor ki je iz Kopra "zbežal" na Reko se je v kratkem vrnil. S kvaliteto iztovora skladiščenjem se Reka ne more primerjati s Koprom in se nikoli ne bo !! Tam je še samoupravljanje !!

Resnica |  12 .02. 2014 ob  10: 27
Tako ali tako pa imamo v Republiki palama de Popo čisto dovolj banan. Skupaj z Ljubljankovičevim Bananistanom imam dobre možnosti, da postanemo največji izvozniki na svetu!
Banana Joe |  12 .02. 2014 ob  10: 05
Nehajte nabijati toliko s temi banani prosim vas lepo, so totalno nepomembni za Luko Koper. To, da se v Reki mečejo na zobe za par banan, pa pove vse o pristanišču v Reki. Morti di fame.