LOVEC SREDI NOČI USTRELIL MIGRANTA: Skrivali so se v gozdu, lovci pa imeli organiziran lov

Kronika

Hrvaški lovec je včeraj okoli 2. ure v lovišču na območju Jasenovca s strelnim orožjem ranil tujega državljana, ki so ga s hudimi poškodbami prepeljali v zagrebški klinični center, je potrdila hrvaška policija. Neuradno naj bi šlo za migranta z Bližnjega vzhoda, poročajo hrvaški mediji.

Pristojna policijska uprava je včeraj objavila, da je 57-letni lovec zadel tujega državljana, ki so ga najprej prepeljali v bolnišnico v Pakrac v zahodni Slavoniji. Zaradi življenjsko ogrožajočih poškodb so ga nato premestili v zagrebško bolnišnico. Kriminalisti preiskujejo okoliščine dogodka.

Lovec je sodeloval v organiziranem lovu na divje prašiče in šakale. Poškodovanemu je prvi pomagal in poklical reševalce, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina. Kot neuradno dodaja, je ranjeni migrant s skupino drugih nezakonito vstopil na Hrvaško in se je v času incidenta skrival v gozdu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  03 .04. 2019 ob  20: 04
-1
Dejstvo, da je lovec dobro vedel v kaj meri in posledično tudi sprožil. Moral bi bit krepko vinjen, da ne vidiš razlike med Srnjakom, Divje svinjo in človekom. @Žveplo HR je malo večji prostor od Slovenije...Hrčki mejijo z BiH. Problem je, da se jih vedno več prebija skozi Grčijo...lahko je bit pameten doma iz fotelja in kvasit neumnosti. Če ne poznaš realnega stanja...lahko se greš prepričat na 4 oči. Kaj misliš, da je v J. Italiji kaj drugače...pač noben migrant ni tako neumen, da prestopi Slovensko mejo iz Italijanske strani. Iz Slovenije v Italijo pa prihajajo vsak dan..zamisli se malo nad svojimi komentarji.
Prognostik |  03 .04. 2019 ob  16: 47
-1
Lovec je verjel MUPu da je meja zaprta za migrante in da migrantov ni, pokazalo se je da MUP laže, migranti so povsod.
žveplo |  03 .04. 2019 ob  12: 49
-2
Hrvati, kot izgleda rabijo tudi lovce za čuvanje meje. ne vem kako bodo prišli v šengen, če se sedaj na vse pretege trudijo za dosego cilja, da bi vsem dokazali, kako znajo čuvat mejo, pa vseeno toliko beguncev pride do nas.