LJUBEZENSKI OGLAS: "Osamljena, ovdovela domača goska išče življenjskega sopotnika" (FOTO, VIDEO)

Trendi

Osamljena goska je dobila drugo priložnost za ljubezen, potem ko je pokopališče zanjo objavilo ljubezenski oglas. Blossom, ki svoje dneve preživlja na pokopališču Riverside v ameriškem mestu Marshalltown v Iowi, je tragično ovdovela, ko je njen partner Bud umrl zaradi napada divje živali.

Personal Ad: Lonely, widowed domestic goose seeks life partner for companionship and occasional shenanigans. Come share...

Objavil/a Riverside Cemetery dne Petek, 10. februar 2023

Potem ko je pet let preživela ob Budu, je po njegovi smrti skoraj zapadla v depresijo in dneve preživljala v družbi lastnega odseva v nagrobnih kamnih. Toda ekipa pokopališča Riverside je stopila v akcijo, da bi ji pomagala najti novega življenjskega sopotnika.

Na svoji Facebook strani so objavili: "Osamljena, ovdovela domača goska išče življenjskega sopotnika za družbo in občasne vragolije." Blossom so opisali kot 'mladostno, pustolovsko, živahno' in seveda 'lepo'. Na srečo je bil za Blossom izbran nov partner, Frankie, ki se je z njo prvič srečal na valentinovo.

Many have asked about Frankie and Blossom. They are doing great! Here is a snap of Frankie. He came to the door to say good morning.

Objavil/a Riverside Cemetery dne Sreda, 13. marec 2024

Here is a video of Frankie and Blossom The 2 love birds... We are still in need of a well company that can fix our pond problem. We call and call all these companies and no one ever shows up. If someone knows a well company send them our way. Thank you Frankie and Blossom

Objavil/a Riverside Cemetery dne Četrtek, 14. marec 2024

The happy couple coming to greet me as I arrived this morning. Good Morning Frankie and Blossom.

Objavil/a Riverside Cemetery dne Torek, 19. marec 2024

Frankieja je na pokopališče Riverside pripeljala njegova lastnica Deb Hoyt iz Runnellsa, približno 80 kilometrov stran od Marshalltowna. Deb je o osamljeni goski slišala od prijatelja in je ravno iskala partnerko za Frankieja, saj je njegova prejšnja ljubezen prav tako umrla v napadu.

Pokopališče je naknadno sporočilo, da se Blossom in Frankie dobro razumeta. En Facebook uporabnik je dejal: "Upam, da bomo to poletje videli mladičke." Še en uporabnik je dodal: "Zelo sem vesel, da nas obveščate o Blossom in Frankieju."

Blossom je sprva prišla na pokopališče z Budom in dvojica je bila poimenovana po dveh nedonošenčkih, ki so ju tam pokopali leta 1888.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  27 .03. 2024 ob  14: 13
-1
Živali so res zakon. To kar premore ena žival, ne premore na miljarde ljudi! To so čista,realna čustva