"Ljubezen in pozitiva sta zmagovita kombinacija"

Scena

Koprski Disco Planet je včeraj plesal na melodije znanega srbskega pevca Dada Polumenta. Še pred njegovim nastopom pred nabito polno dvorano smo z njim opravili krajši intervju.

V petek v Kranju, danes v Kopru. Kako se počutite v Sloveniji?

Moji koncerti v Sloveniji so do sedaj bili res vsi odlični. Moram pa povedati, da je kombinacija Dada Polumente in Tuša še posebej uspešna, saj se vedno ustvari neka pozitivna energija in publika je vedno fantastična. Res sijajno, sicer pa me preseneča tudi organiziranost. Čista desetka.

Kako gledate na to, da ste iz Srbije, pa ste tako popularni v Sloveniji?

To je super. Mislim pa, da ima tukaj velik delež tudi diaspora. Sam sem eden od najbolj poznanih pevcev med diasporo. Povsod je tako. Dejansko sem najmanj popularen v Srbiji in Črni gori, kar je posebej zanimivo. Ampak jaz sem komercialni pevec, zato imam široko publiko in s tem sem povsem zadovoljen.

V vaših pesmih je rdeča nit predvsem ljubezen …

Res je, absolutno. Ampak to je povsem normalno, brez ljubezni človek ne bi mogel niti dihati …

… pa tudi pozitiva …

Pozitiva mora biti. Z ljubeznijo je to zmagovita kombinacija in po drugi strani tudi moja filozofija. Ne želim se v svojih tekstih dotikati nekih težkih, žalostnih tem. Moja družba je pozitivno naravnana, taki ljudje me obdajajo in tak sem sam in mislim, da je taka večinoma tudi moja publika. In to je sporočilo tekstov, ki jih pišem: ljubezen in pozitiva.

Poznamo vaše hite, a pripravljate v kratkem tudi kaj novega?

V Beogradu sem nedavno odprl svoj studio. Tako sem imel veliko časa na voljo, da sem se ukvarjal s svojo glasbo. Sedaj imam materiala za 15 pesmi. Še preveč za en album, tako da prvi izide v kratkem, kmalu bo sledil še eden.

crni |  01 .10. 2013 ob  18: 40
V zivo zveni katastrofalno. Samo tisti,ki se ne razumejo v balkansko glasbo pravijo da je dober pevec a pravi dokaz je ta kot sam pravi da je v Srbiji in Crni Gori se najmanj popularen.
kritik |  30 .09. 2013 ob  13: 20
ti plačam da greš na pevske vaje, malo se naučit ker res poješ za nič!