"LE KAKO MU JE TO RATALO": Fotografije osupnile zaradi potopljenega avtomobila v Badaševici (FOTO)

Kronika

Na družbenem omrežju Facebook je danes uporabnica delila fotografije potopljenega avtomobila v Badaševici, pri tem pa zapisala: "Le kako mu je to ratalo."

Kot je razvidno s fotografij, so bile na kraju gasilske enote, za več informacij pa smo se obrnili na Policijsko upravo Koper, kjer so nam pojasnili, da prijave niso prejeli. Smo pa dobili podatke od koprskih gasilcev, ki so nam povedali, da so avtomobil z dvigalom že izvlekli iz vode, na kraju so bili tudi potapljači.

Kaj se je zgodilo?

Po pojasnilih koprskih gasilcev je bil avtomobil parkiran v Veluščkovi ulici in ker voznik ni potegnil ročne zavore, se je avtomobil zapeljal v Badaševico. V vozilu takrat na srečo ni bilo nikogar.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
štupido |  19 .12. 2021 ob  10: 51
Td odlično alora zdaj pojdi v Levstikovo parkirat avto brez ročne in opazuj kaj se dogaja, potem pridi napisat komentar na regional da primerjamo s tem dogodkom

td |  17 .12. 2021 ob  17: 19
@Štupdio, pa se ti ne zdi, da je ravno to pogoj za komentiranje, če nekdo pozna tam teren in poda svojo oceno? Še vedno ne bi seveda pomenilo, da imam prav, zagotovo pa je boljša izhodna pozicija kot če ne poznam terena okoli.
štupido |  17 .12. 2021 ob  08: 54
Karkoli bi jaz napisal konstruktivnega, ti si prepričan da imaš prav in jaz ne bom mogu tega spremenit. Že to, da sprašuješ če poznam teren, kot da si ti edini prebivalec tistega dela mesta, pove veliko o temu kaj ti misliš o sebi in kaj o drugih. Prepričan si tudi, da se avto na klancu premika počasi in kamenčki so dovolj za ga ustavit. In vse to skupaj zapišeš v obliki poročila profesionalnega sodnega izvedenca.
Kot da ni dovolj da ne tem podpovrečnim medijskim portalu beremo podpovprečne novice, rabimo brat veleumne misli obalnih akademikov brez osnovne šole.
td |  16 .12. 2021 ob  22: 06
@štupido, nick te sicer opravičuje, pa ne bi raje povedal kaj konstruktivnega, kje sem kiksnil? Sploh poznaš tam teren?
štupido |  16 .12. 2021 ob  20: 49
TD - priznani obalni forenzik.
td |  16 .12. 2021 ob  20: 14
Da preskoči tisti visok robnik med cesto in pločnikom, bi moral prit dol z velikim gasom in prižganim motorjem jasno. Če je voznik kao pozabil zategnit ročno bi moral bit kar pošten klanec, da bi vozilo dobilo tak zagon samo od prostega pada. In cel čas bi moralo vozilo držat ravno smer. Bo še zanimivo.
alfa |  16 .12. 2021 ob  18: 53
LAHKO,DA JE BIL KDO NA KLOPCI IN SEVEDA ,ČE NI IMEL SLUŠALK V UŠESIH IN OČI NA FONU,SE JE USPEL HITRO UMAKNIT...
foresht |  16 .12. 2021 ob  16: 24
21
hvala bogu da ni bilo nobenega na klopci...