LAMPIČ, ZDAJ PA ŽE PRETIRAVAŠ: Očitno se je odločil, da bo 'spljuval' vso ponudbo na Obali (VIDEO)

Piran

Pred slabim mesecem smo poročali o razočaranem Slovencu, ki je na dopustu v Strunjanu naletel na dotrajane in zanemarjene apartmaje, zdaj pa se je Klemen Lampič, sicer znan kot nekdanji tekmovalec kuharskega šova Masterchef Slovenija, očitno odločil, da bo skritiziral vse po spisku. Če so bili očitki Apartmajem Salinera na mestu, je v tokratnem posnetku šel že predaleč …

Klemen Lampič

Lampič se je po oddihu v Strunjanu vrnil na slovensko obalo. Tokrat je bival v prenovljenem Hotelu Histrion na Bernardinu, kjer pa je bil izredno razočaran nad kulinarično ponudbo. To je grdo skritiziral v vlogu, ki ga je objavil na Youtubu. "

Tako, kot so me ti hoteli ta vikend razočarali, to je pa katastrofa," je na začetku videoposnetka, v katerem je želel izraziti svojo "zaprepadenost nad gostinstvom in hotelirstvom na splošno", dejal Lampič.

Ljubljančan, ki ima sodeč po njegovem Facebook profilu, podjetje za hotelske storitve, je v restavraciji hotela skritiziral vse do najmanjše podrobnosti: od postavitve pribora, čistoče, do ponudbe hrane in cen pijače. Zmotilo ga je denimo celo, da sol in poper nista bila v mlinčkih.

Veliko je imel povedati tudi čez tržaško omako: "To je nek zmrznjen česen, al’ kva? Ljudje, na Obali smo." Je pa priznal, da so "začuda" testenine niso razkuhane, da pa je bolonjska omaka "ful paradajzasta".

Lampič je svoje ogorčenje nad kulinarično ponudbo izrazil tudi pred šefom restavracije, v opravičilo "za dva dneva slabega prehranjevanja" pa so mu ponudili a’ la carte meni v njihovi Taverni.

Celotno Lampičevo kritiko si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. Pa sami presodite, če je upravičena ... 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  11 .08. 2020 ob  22: 20
Nina hotel Histrion ima 4 zvezdice.
va cagar |  11 .08. 2020 ob  18: 50
@vseved:
te države ki jih omenjaš so "pojem čistoče "samo ti tega ne veš, naj te osvetlim; jedo z rokami , vode za umivanje rok ne poznajo driska ni nič novega in še in še.kdaj si pa ti bil v teh krajih ki jih tako hvališ? Sploh veš kje so(zemljepisno)? Ni mi znano da bi bil hotel Bernardin raj na zemlji, tisti ki to verjame je forešt tako kot ti in tvoj lampić, ga cagar če veš kaj to je? mama ti je jedla pomije preden te je zvalila vosu
vseved |  11 .08. 2020 ob  12: 08
@ va cagar , če ti ješ pomije iz korita za svinje je to tvoja izbira . V hotelu ki se oglašuje kot raj na zemlji, pa bi človek za ta denar pričakoval vse kaj drugega kot pomije. Egipt, Turčija, celo Šri Lanka so svetlobna leta pred portorožem.
Nina |  11 .08. 2020 ob  12: 04
Sem delala v hotelih Bernardin (ne v Histrionu) in kar se tice hrane ima tip prav. Vecinoma zamrznjeno in industrijsko, brez okusa. Res, da ni prijetno poslusat kako qrca vse po spisku, ampak na zalost je to realnost. Hotel s 5imi zvezdicami bi moral ponudit vec. Skoda za tako lep hotel.
JanezJanez |  11 .08. 2020 ob  11: 47
-2
Ima povsem prav !! Bravo. Za 5 člansko družino 2.200 EUR 4 nočitve...halo...katera familija si lahko to privošči ? In potem še tale beda...res beda od hrane...iz zamrzovalnika v mikrovalovko...Za to ceno bi te moral po rokah nosit, hrana pa bi morala biti stoj in glej....Sramota
va cagar |  11 .08. 2020 ob  10: 36
17
lampić ti si en velik kr..en noža sta enaka in četudi ne bi bila ti ne veš zakaj si dobil dva noža, pejdi v kempinski boš tam dobil poravnan pribor pa porabi že enkrat te vavčerje da boš nehal srat po omrežju
Lili |  11 .08. 2020 ob  09: 39
Ben, ben... če plačaš štiri zvezdice res pričakuješ malo več... umazan solatni bar, tri okusi sladoleda,...vse podpovprečno.
vseved |  11 .08. 2020 ob  09: 12
@ Istriano, kakšno blatenje ? Takšne svinjarije že dolgo nisem videl.
Istriano |  11 .08. 2020 ob  09: 06
12
Hotel Histrion ga mora tožiti, da plača Lampič odškodnino nekaj 10.000 evrov za blatenje podjetja in ne bo več objavljal na omrežjih do konca življenja. Še na dopust ne bo več hodil. Ali pa naj gre v Kempinski, če je tak petičnež.
Kukurux |  11 .08. 2020 ob  00: 19
22
Spomnem se objave kako je turistka slikala labode v benetkah in kljub temu da tam labodov ni,ni hotela umaknit objave ker je bil to njen oseben rekord baje miljon dvesto ogledov.
Sej smo vsi nekje podobni tej turistki,po mega uspesni objavi mozgas kako bi ponovil uspeh.
Lampic "se vraca na obalo" po svojo popularnost
ZigaZois |  10 .08. 2020 ob  23: 59
49
Ta ubogi tip samo išče pozornost. V Strunjanu ni dobil popusta pa jih je popljuval, tukaj se je tudi nekaj šopiril pa je izpadel zelo bedno.
Njegovo sliko bi morali imeti na vseh recepcijah in v restavracijah z oznako "persona non gradita". Kasneje bi na tak seznam dodajali vse take id***e.
Valter |  10 .08. 2020 ob  23: 03
38
Ta tip je en dr.k. Če on sploh ve kaj je hrana? On podjetnik ...groza. Ostani doma in si streži sam pa povabi koga da te z tvojimi izdelki popljuva in pojej to. Mogoče lih to iščeš
1