KZ AGRARIA KOPER Z NOVIM NAČINOM NAKUPOVANJA: Oddajte svoje naročilo in ga prevzemite v Luciji ali Kopru

Koper

V Kmetijski zadrugi (KZ) Agraria Koper se prilagajajo razmeram. Ker si želijo, da bi bili nakupi čim bolj varni tako za kupce kot tudi za njihove zaposlene, so se odločili za nov način nakupovanja na daljavo. Svoj nakup boste od ponedeljka 23. 3. 2020 naprej lahko opravili preko telefona ali e-pošte in ga nato pripravljenega prevzeli v Kopru ali Luciji. Gre za dodatni način poslovanja, trgovine še vedno ostajajo odprte.

Kako poteka tak nakup?

- Pripravite si seznam artiklov, ki jih potrebujete.

- Pokličite na 080 26 66 ali pišite na elektronski naslov: naroci@kz-agraria.si (od ponedeljka 23. 3. 2020 naprej, med delovniki, vključno s soboto od 7.30 do 15.00)

- Oddajte svoje naročilo.

- Ne pozabite na svoje kontaktne podatke (ime in priimek, telefonska številka, na kateri ste dosegljivi).

- Obvezno opredelite način plačila (kartica ali gotovina) in lokacijo prevzema (Koper ali Lucija).

- Vaš nakup bodo pripravili v približno štirih delovnih urah. Ko bo pripravljen vas bodo poklicali in sporočili uro prevzema.

Minimalni znesek naročila je 20 evrov, plačali pa boste ob prevzemu, ki je možen samo v živilski trgovini v Luciji na Liminjanski cesti 96 in Prodajnem centru v Kopru, Ulica 15. maja 17.

V kolikor točno določenega artikla, ki ste ga naročili, ne bo na zalogi, vam bodo z vašim soglasjem pripravili drugi nadomestni artikel.

Vsi popusti so pri tej storitvi izključeni. Naročanje tobačnih izdelkov, časopisov, bonov in telefonskih kartic ni možno.

Naročanje preko telefona je možno od 23. 3. 2020 do preklica.