KRIS JE PRAZNOVAL 3. ROJSTNI DAN: Septembra ga čaka nova avantura (FOTO)

Koper

Kris Zudich, deček iz Kopra, ki je pred dvema letoma združil Slovence v največjo dobrodelno akcijo v zgodovini države, je včeraj praznoval svoj 3. rojstni dan. Tri leta je mali borec sicer dopolnil že januarja, a zaradi epidemioloških ukrepov še ni imel pravega praznovanja. Prek družbenega omrežja je sporočil, da je dobro, že pred nekaj tedni pa je njegova družina sporočila tudi, da gre malček septembra v vrtec.

Kris je tri leta dopolnil 28. januarja, a je pravo, veliko praznovanje zaradi epidemioloških ukrepov dočakal šele včeraj. "Ciao, sem dobro, dobil sem polno daril, samo sem že malo utrujen, ker me vsi cartajo," je družina zapisala ob objavi fotografij s praznovanja.

Danes praznujem, ker med korono nisem smel! Ciao, sem dobro, dobil sem polno daril, samo sem že malo utrujen, ker me vsi cartajo???????????????? #zakrisa

Objavil/a Go Help Kris dne Petek, 11. junij 2021

Na njih je očitno, da se je Krisovo zdravstveno stanje po prejemu revolucionarnega zdravila zolgensma v Ameriki znatno izboljšalo. Kris, ki se je rodil s spinalno mišično atrofijo, lahko zdej že sedi sam, septembra pa bo celo začel obiskovati vrtec.

Heii.. sončne izlete v družbi živali imam najraje ???? Pocutim se dobro in ze komaj cakam, da bom septembra v vrtcu...

Objavil/a Go Help Kris dne Ponedeljek, 17. maj 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija