KRIČAL, DA JO BO UBIL: Sredi bertoškega lokala ji je grozil z nožem

Kronika

Včeraj ob 11.00 uri so bili koprski policisti obveščeni, da v Bertokih 45-letni državljan Italije v gostinskem lokalu grozil bivši partnerki, 38-letni ženski z okolice Kopra. Pri tem je v rokah držal nož in kričal, da jo bo ubil.

Takrat so v lokal vstopili policisti. Ko jih je državljan Italije zagledal, je nož odložil na pult. Zaradi preprečitve morebitnega napada in samopoškodovanja ter varne izvedbe postopka so policisti uporabili lisice in mu odvzeli prostost. Zoper njega bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja Nasilje v družini, prav tako mu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja oškodovanki.

Kradli pijačo in avtomobile

V noči na torek je nekdo vlomil v lokal v Piranu in ukradel nekaj alkoholne pijače. Lastnika je oškodoval za 150 evrov. 

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 10.30 uri so bili policisti obveščeni, da je nekdo vlomil skozi zadnja desna vrata v osebni avtomobil R Megane, parkiran na Markovcu. Storilec je vozilo s spajanjem kablov skušal spraviti v pogon, vendar mu to ni uspelo. Nekoliko kasneje pa so bili policisti obveščeni, da je nekdo na Markovcu ukradel osebni avtomobil znamke R Megane GT line, črne barve in s tem lastnika oškodoval za 5.000 evrov. Vozilo je bilo istega dne v popoldanskem času najdeno parkirano na območju Ljubljane.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija