KORONAVIRUS ODNESEL TUDI ISTRSKI KOLESARSKI MARATON: Niso se hoteli odpovedati spremljevalnemu programu

Koper

8. Istrski kolesarski maraton, ki bi se že tradicionalno odvil v začetku letošnjega oktobra, je zaradi znanih okoliščin prestavljen na naslednje leto. "Pogojno bi lahko bilo namreč izvedeno zgolj tekmovanje, kar pa je le del bistva osrednjega kolesarskega športno družabnega dogodka na Obali," so sporočili organizatorji dogodka iz kolesarskega društva Raketa.

Kolesarski maraton že nekaj zadnjih let pestri dvodnevno dogajanje, ki ponuja program za otroke, družine, izobražuje, razgiba, zabava in združuje. Poleg družinskega kolesarskega izleta je vsakič na sporedu Mini maraton na kolesih in poganjalčkih, gledališka predstava, poligon varne vožnje, odrski nastopi, ponudba lokalnih izdelkov in še bi lahko naštevali.

Odločitev je organizator sprejel po tehtnem premisleku in posvetu z istrskimi občinami ter partnerji, ki prav tako ocenjujejo, da bi udeleženci na maratonu ob danih okoliščinah, zgolj zato, da bi bil izveden, zamudili bistvo dogodka.

Skupaj vas zato vabijo, da si v koledarju že označite termin za naslednje leto, ko si v Kopru praviloma lahko znova obetamo kolesarsko poslastico v njeni polni obliki.

"Zaradi nejasnih okoliščin organizator ni pričel z zbiranjem prijav, zato vračanje prijavnin ne bo potrebno," so še sporočili iz društva Raketa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija