KORAK ZA KORAKOM DO DIPLOME: Predavanje in nasveti za uspešen zaključek študija

Koper

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) pripravlja predavanje za študente, ki se pripravljajo ali pričenjajo pisati zaključna diplomska dela na izbrani fakulteti.

Diplomska ali zaključna naloga bo s pomočjo predavanja postala lažje dosegljiv cilj, saj se bodo prijavljeni seznanili s koristnimi nasveti, ki jim bodo nedvomno pomagali pri uspešnemu pisanju diplomske naloge. Ob podanem praktično uporabnem znanju se bodo tako lahko korak za korakom približali želenemu cilju in uspešno zaključili študij.

Na brezplačnem predavanju 'Korak za korakom do diplome', ki bo potekalo v ponedeljek, 23. marca, ob 17. uri v prostorih ŠOUP v Kopru, bodo udeležencem predstavljeni ključni koraki in nasveti za uspešno izvedbo diplomskega dela, in sicer izbira teme dela, mentorja, izvedba terminskega načrta pisanja in priprave, izbira literature ter drugih pomembnih podrobnosti, na katera mora biti študent pozoren.

Predavanje bo obsegalo eno uro predstavitve, nato bo predavatelj na voljo za posamična vprašanja udeležencev. Po zaključku predavanja bo za prisotne na voljo tudi manjša pogostitev.

Udeležba na predavanju je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest so predhodne prijave obvezne do 20. marca na spletnem obrazcu.