KOPRSKI SD ZASKRBLJENI NAD EKSPLOZIJAMI V MESTNEM SREDIŠČU: Apelirajo na pristojne, naj poskrbijo za varnost občanov

Koper

Poročali smo že, da je včeraj ponoči v središču Kopra eksplodiralo. Storilec je na Župančičevi ulici na vhodna vrata nastavil več pirotehničnih sredstev povezanih skupaj, ob eksploziji pa so bila poškodovana vhodna vrata, nekaj oken na sosednjih stavbah in enem osebnem avtomobilu. Na neljub dogodek so se odzvali Socialni demokrati Koper, ki so izrazili zaskrbljenost nad močno eksplozijo, ki je ponovno odjeknila v ožjem središču Kopra.

"Najostreje obsojamo vsako uporabo pirotehničnih in drugih eksplozivnih sredstev, ki lahko ogrožajo varnost občank in občanov Mestne občine Koper, motijo javni red in mir ter povzročajo kakršnokoli gmotno škodo na lastnini prebivalcev naše občine," so v sporočilu za javnost zapisali Socialni demokrati Koper.

Ob tem pa pričakujejo, da bodo pristojni državni in občinski organi odkrili storilce tega kaznivega dejanja, jih ustrezno kaznovali ter v prihodnje zagotavljali prebivalcem občine varno in kakovostno bivanje, brez stalnega strahu pred ponovitvijo podobnih dejanj, zaključujejo v stranki.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  24 .08. 2022 ob  08: 24
-5
Tipična "borčevsko-partizanska in komunistična" taktika. Najprej povzročiš problem, nato to obsodiš in krivdo pripišeš nasprotniku. Zgodovina se ponavlja....
ManofSteel |  23 .08. 2022 ob  22: 11
Ne se hecat, v SDju Koper so zaskrbljeni nad početjem svojega volilnega telesa...looooool
Gabrijel |  23 .08. 2022 ob  21: 58
22
A to, da njihov piranski kolega z "vročim" priimkom paradira po Portorožu s pištolo v roki, jih pa ne moti....