KOPRSKI POLICISTI PREJELI KLIC: "Na Vanganelski cesti nekdo počne nekaj sumljivega"

Kronika

Včeraj ob 22. uri je občan policistom prijavil, da na Vanganelski cesti v Kopru nekdo pred trgovino počne nekaj sumljivega. Ti so odšli na kraj in opazili moškega, ki je ob njihovem prihodu pobegnil. Prijeli so ga na Šmarski cesti in ugotovili, da gre za 20-letnika doma iz okolice Kopra. Pri sebi je imel 80 gramov rjavo-zelenih posušenih rastlinskih delcev, mlinček in tehtnico. Izkazalo se je, da je pred trgovino na Vanganelski padel s skuterjem, ki pa ni imel vidne številke šasije. Policisti bodo mladeniča kazensko ovadili.

Fotografija je simbolična.

Na gradbišču pri Podpeči je včeraj nekdo ukradel 6 prometnih znakov, v Rodiku pa je iz lope ukradel motokros modre barve, znamka Yamaha 250, in čelado ter lastnika oškodoval za 2.000 evrov. V  Luciji  je  nekdo  vlomil v kamp prikolico, jo poškodoval, odnesel pa ni nič.


Popoldan je na mejni prehod Jelšane s tovornim vozilom pripeljal 28-letni državljan BiH, ki je imel na vozilu ponarejeno registrsko tablico. Policisti ga bodo kazensko ovadili.

Ob 14.50 je 77-letni voznik osebnega avtomobila v Kopru na prehodu za pešce trčil v 20-letnega pešca, ki se je pri tem lažje poškodoval. Vozniku so policisti napisali plačilni nalog.


V Pradah so popoldan 18-letniku zasegli moped, ker ni imel vozniškega dovoljenja, moped pa je bil neregistriran in tehnično neizpraven. Mladenič si je prislužil obdolžilni predlog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija