KOPRSKI POLICISTI V 24 URAH PREJELI KAR 220 KLICEV: Našli ukraden kombi

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 220 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali štirikrat.

Fotografiji sta simbolični.

V Luciji so včeraj dopoldan policisti ustavili 34-letnega voznika neregistriranega mopeda iz Pirana, ki ni uporabljal varnostne čelade. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,63 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi mu plačilni nalog.

Ob 2. uri ponoči so policisti v Sežani ustavili 29-letno voznico osebnega avtomobila, preizkus z alkotestom je pokazal rezultat 0,58 mg/l. Sledi ji obdolžilni predlog.

Danes zjutraj so policisti dobili prijavo, da je na Jelšanah nekdo ponoči ukradel parkiran kombi Nissan Furgon, bele barve, reg. štev. KPRJ-355. Vozilo so našli v Škibinih pri Lipici in ga vrnili lastnici, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so v preteklih 24 urah obravnavali skupno šest oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Pet tujcev so obravnavali policisti PP Koper, enega pa policisti PP Kozina. Vseh šest oseb bo danes vrnjenih hrvaškim varnostnim organom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija