KOPRSKI POLICISTI PRIHITELI NA KRAJ: Močno 'nabit' na terasi lokala pretepal žensko

Kronika

Koprski policisti so v torek zvečer dobili informacijo o pretepu v postojnskem lokalu. Na kraju sta policista opazila, da sta na terasi lokala s tal vstala moški in ženska. Moški je, ko je zagledal policiste, kraj peš zapustil, gostje pa so povedali, da je pretepal žensko, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Vse fotografije so simbolične.

Policista sta odšla za njim, ga dohitela ter opazila, da je pod močnim vplivom alkohola. Med izvajanjem varnostnega pregleda je nadaljeval s kričanjem in zmerjanjem, nato se je fizično uprl. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

Ženska ni podala prijave, kršitelju pa je bil izdan plačilni nalog zaradi kričanja in prepiranja na javnem kraju, nedostojnega vedenja do uradne osebe ter neupoštevanja ukaza, je zapisano v poročilu PU Koper.

V Sežani so včeraj dopoldan zasačili tri tatove na delu, in sicer Žalčana in dva Koprčana, ki so kršili tudi prepoved druženja.

Intervenirali so tudi v Piranu, kjer obstaja sum, da je nekdo pred hišo v mestnem jedru podtaknil strup.

Na izolski obvoznici so imeli policisti včeraj v postopku voznico osebnega avtomobila iz Strunjana, ki je vozila s hitrostjo 152 km/h, dovoljeno pa je 90 km/h. Odvzeto ji je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Danes dopoldan pa je koprske policiste poklical občan in povedal, da iz parkiranega tovornega vozila v Izoli izteka nafta. Poklican je bil voznik, ki je tudi prišel na kraj. Ugotovljeno je bilo, da je natočil poln rezervoar goriva, ki je zaradi parkiranja na klancu začelo iztekati iz rezervoarja. Gasilci so posipali oljni madež z absorbentom. Delavci komunale so pometli posuto površino in preverili bližnji jašek. Ugotovljeno je bilo, da nafta ni tekla v jašek. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah sicer intervenirali v 32 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 150 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in dve z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali petkrat. Na območju PU Koper v zadnjih 24 urah niso obravnavali ilegalnih prehodov. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija