KOPRSKI POLICISTI PREJELI KLIC Z BONIFIKE: Oče 17-letnika bo dobil plačilni nalog

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 114 klicev. Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v petih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali pet nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj dopoldan so policisti v Dekanih prijeli osumljenega kaznivega dejanja tatvine, 55-letnega moškega s Kočevskega. V vozilu je imel kable, ki izvirajo iz tatvine. Sledi mu kazenska ovadba.

Popoldan je na parkirišču pri Bonifiki v Kopru mladoletnik z mopedom trčil v vozilo prijavitelja. 17-letnik je z mopedom padel, moped je drsel in trčil v osebni avtomobil. Pri padcu se je voznik lažje poškodoval, sledi mu obdolžilni predlog, očetu pa plačilni nalog.

Ob 23.15 so policisti na avtocesti pri Golem vrhu, kjer je omejitev hitrosti 100 km/h, vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost 183 km/h. 20-letniku sledi obdolžilni predlog.

V Pradah je ob 1.20 39-letnemu vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.73 mg/l. Ker se s tem ni strinjal, je bil odrejen še strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog.

Danes so policisti ob 9.30 pri Črnotičah ustavili osebni avtomobil VW passat, hrvaške registracije, ki ga je vozil 49-letni državljan Latvije. V vozilu je bilo še pet državljanov Turčije, ki so v Slovenijo vstopili nezakonito. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  10 .05. 2023 ob  16: 01
Ma tam mularija ima pisto za akrobacije z skuterji in vse ostale vragolije.
Potem dobijo nekoga ki krade v trgovini pazi to:dva varnostnika plus vzdrzevalec 3:1,potem pride intervent 4:1,ta poklice policijo imamo 6:1,potem pridejo se dodatne okrepitve imamo 12:1
Ma ou,kaj nimajo kaj za delat dijo porko.
V il.Bustrici je biu en pinko palinko ki je zganjau kazin na shodu,je prisu en policaj se vrgu za njim ga vklenu in odpeljau