KOPRSKI POLICISTI OPOZARJAJO: "Na plažo ne nosite večjih vsot gotovine!"

Kronika

Na izolski plaži je nekdo kopalcu ukradel denarnico, v kateri je imel dokumente, bančno kartico in 300 evrov gotovine. V Planini pri pokopališču pa je nekdo vlomil v osebni avto in s prednjega sedeža ukradel torbico, v kateri je imela oškodovanka denarnico, osebne dokumente in bančne kartice, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti PU Koper ob tem opozarjajo: "Na plažo ne nosimo večje vsote gotovine, dokumentov in dragih telefonov, v avtomobilih pa ne puščamo torbic (vsaj ne na vidnih mestih), saj je to pravi magnet za tatove!"

Med 18.00 in 1.00 uro pa je nekdo iz hiše v Portorožu, v katero je vlomil, ukradel gotovino, verižico Swarovski in moško ročno uro.

Na Koprskem v zadnjih 24 urah 51 nujnih primerov

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 185 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in tri vlome. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v devetih primerih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija