STROJEVODJA ZA EN DAN: Vse najboljše Rok Matek! (FOTO, VIDEO)

Koper

Posebno presenečenje so sodelavci v Gledališču Koper pripravili za njihovega soigralca. Rok Matek jih je praznoval 40 in ob tej priložnosti so mu izpolnili dolgoletno otroško željo.

Jubilant Rok Matek in njegov sodelavec Luka Cimprič sta krenila na pot pod pretvezo, da gresta na sestanek v Divačo, kjer bo ob kulturnem prazniku potekal dogodek v sodelovanju z Gledališčem Koper. Cimprič je seveda dobro vedel, da se peljeta na železniško postajo, kjer je Matka čakalo rojstnodnevno presenečenje.

"Ni ga bilo težko pretentati, da greva na sestanek. Stalno sem bentil, kaj nama je tega treba. Vmes sem poklical še sodelavca, s katerim sva se to predhodno dogovorila, in ga spraševal o podrobnostih za pot," je o presenečenju povedal Cimprič.

Obljuba dela dolg, samo za vas strojevodja Rok! ???? Vse najboljše! ????

Objavil/a Gledališče Koper Teatro Capodistria dne Četrtek, 26. januar 2023

Ko sta prišla v Divačo, sta zavila na železniško postajo, kjer so slavljenca oblekli v strojevodjo in ga posadili v kabino lokomotive vlaka proti Kopru. "Vedno sem govoril: če ne bi bil dramski igralec, bi vozil vlake. Ti me fascinirajo že od otroštva in jih naravnost obožujem. Sodelavcem sem to očitno povedal dovoljkrat, da so si zapomnili. To presenečenje ne bo šlo v pozabo," je prepričan Matek, ki je vlak varno pripeljal do Kopra, nato pa se vrnil v gledališče na vaje za predstavo Lepa Vida, ki bo premierno prikazana na odru prihodnji mesec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  26 .01. 2023 ob  12: 03
vse najboljše!!!