KOPRSKI GASILCI V AKCIJI: Z objavo tega videa naleteli na velik odziv (VIDEO)

Koper

Prejšnji teden smo poročali o nesreči na Šmarski cesti, ki se je primerila nemškim turistom, ki so počitnikovali v hrvaški v Istri in v kateri je njihov avtomobil popolnoma zgorel. Koprski policisti so na Facebooku objavili posnetek gašenja tega požara skozi oči gasilca, pri čemer je dogajanje posneto od blizu, od prihoda gasilcev na kraj in začetka gašenja gorečega vozila, do uspešnega zaključka intervencije. Videoposnetek koprskih gasilcev je pri uporabnikih omenjenega socialnega omrežja naletel na velik odziv, saj ga je všečkalo že 250 ljudi. 

Ob posnetku, ki so ga delili na družbenem omrežju Facebook, so zapisali, da je iz vozila puščalo gorivo. Med gašenjem požara so odklopili prikolicoda se ogenj ne bi še bolj razširil.

Gašenje požara osebnega vozila skozi oči gasilca

Gašenje osebnega vozila s priklopljeno kamp prikolico. Iz vozila je puščalo gorivo. Med gašenjem požara smo odklopili prikolico, da se ogenj ne bi še bolj razširil.

Posted by Gasilska brigada Koper on Monday, June 3, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
zoran13 |  05 .06. 2019 ob  23: 21
Zahvala gasilcem Koprske brigade, ki so lansko leto prišli v Izolo in hladili naš motor avtomobila, saj bi v nasprotnem primeru, po blokadi kompresorja klime, lahko hitro prišlo povišanja temperatur in posledično požara. Ob tem sem že prej izpraznil naš gasilni aparat. Zato vsem svetujem naj bo 2kg gasilni aparat kot dodatna oprema v vozili, saj lahko pomaga vam osebno, lahko pa tudi rešimo kakšno drugo vozilo in človeška življenja ter veliko materialno škodo. Cene za 2kg gasilni aparat na prah pa so od 20€ do 30€!
mente |  05 .06. 2019 ob  13: 10
18
Hvala vsem gasilcem, so prvi, ki pridejo in zadnji ki gredo stran. Hvala za vse .