KOPRSKA OBČINA IŠČE NAJEMNIKA ZA KAVARNO LOGGIA: To so izklicna cena in pogoji, ki jih bo moral izpolniti

Koper

Mestna občina Koper (MOK) išče novega najemnika za kavarno Loggia. Danes je namreč objavila javni razpis za oddajo poslovnih prostorov v najem z javnim zbiranjem ponudb. Izklicna cena za najem 317,66 kvadratnih metrov velikega poslovnega prostora na osrednjem mestnem trgu znaša 2600 evrov.

Izklicna cena za poslovni prostor za mesec maj znaša 2600 evrov. Za usposobitev prostora bo moral izbrani ponudnik pogodba z njim bo sklenjena za nedoločen čas zagotoviti lastna finančna sredstva. Morebitna vlaganja, ki bodo povečala gradbeno vrednost prostora, pa bosta novi najemnik in Mestna občina Koper urejala z aneksom k najemni pogodbi, so sporočili iz MOK.

Interesenti bodo morali v ponudbi, poleg ponujene cene, opredeliti tudi vsebino programa, ki ga bodo izvajali. "Med pogoji, ki jih bodo morali izpolniti, so še organizacija različnih prireditev in dogodkov, kot so glasbeni, degustacijski, literarni in drugi tematski večeri, v sodelovanju z lokalnimi ponudniki, prilagoditev obratovalnega časa v času prireditev, ki se bodo izvajale v bližini, sodelovanje na prireditvah, ki jih v neposredni bližini organizirata oziroma sofinancirata Mestna občina Koper ter Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, sodelovanje z združenjem trgovcev Zavod Koper Otok in vključevanje v skupne aktivnosti, pa tudi sodelovanje in vključevanje v različne projekte ter promocijske aktivnosti, ki so pomembne za razvoj in nadgradnjo ponudbe v mestnem jedru," so sporočili iz koprske občine.

Izbrani najemnik bo moral o izvedbi teh aktivnosti Mestni občini Koper poročati dvakrat letno.

Rok za prijavo je 15. junij do 12. ure. Vse prispele ponudbe morajo biti zaprte in pravilno označene. Vsebovati morajo vso zahtevano razpisno dokumentacijo in potrdilo o vplačani varščini za resnost ponudbe. Odpiranje ponudb bo javno, in sicer 18. junija, ob 11. uri, v prostorih občinske uprave Mestne občine Koper na Verdijevi 10.

Ogled poslovnega prostora je možen po predhodnem dogovoru na telefonski številki 05 6646 375 (Jana Živec) ali 05 6646 286 (Patricija Butinar Griparič). Razpisna dokumentacija je dostopna na tej povezavi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  26 .05. 2020 ob  07: 41
-2
se bo prijavil najuspešnješi koprski podjetnik popojQuery1123006024940914546728_1590471597963???