KOPRČANU ALTERNATIVNA MEDICINA NI POMAGALA: "Žal so se angelčki odločili, da tokrat čudeža ne bodo naredili"

Koper

V minulem tednu smo predstavili zgodbo družine iz Kopra, ki se je po bolezni očeta znašla v hudi finančni stiski. Dean Buzečan, prometni policist s Škofij, je v lanskem letu zbolel za rakom, zdravniki pa so pred kratkim družini sporočili, da mu ne morejo več pomagati. Vse svoje upe so zato njegovi bližnji usmerili v alternativno medicino, a je ravno včeraj odjeknila novica, da je Dean izgubil bitko s to hudo boleznijo.

Sanela Buzečan, ki je za naš portal tudi predstavila njihovo zgodbo in začela akcijo zbiranja prostovoljnih prispevkov za terapije alternativne medicine, se je od nekdanjega moža poslovila v ganljivem zapisu na družbenem omrežju Facebook.

Kot je sporočila, bo Deanov pogreb v petek ob 14. uri na pokopališču v Kopru.

Sonček naš.... Žal so se angelčki odločli, da tokrat čudeža nebodo naredili in so te poklicali k sebi... Le oni vedo...

Objavil/a Sanela Buzečan dne Ponedeljek, 22. junij 2020

Dean se je k alternativni medicini zatekel šele v preteklem tednu, potem ko so zdravniki na kliničnem centru v Ljubljani družini povedali, da "mu ne morejo več pomagati", nam je povedala Sanela. Pred letom in pol so Deanu namreč diagnosticirali tumor, zaradi česar so mu odstranili ledvico, a se je rak kmalu razširil še na druge organe.

Družini iz Kopra, ki se je zaradi očetove bolezni znašla v hudi finančni stiski, se je v minulem tednu odločil pomagati tudi Istrski območni Karitas.

Sožalje družini izrekamo tudi na Regionalu. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija