KONEC UGIBANJ: Kek bo uradno postal selektor slovenske nogometne reprezentance (ANKETA)

Slovenija

Matjaž Kek bo uradno postal selektor slovenske nogometne reprezentance v torek zvečer, po seji izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, poroča danes Sportal, ki dodaja, da je 57-letni Kek za eno od zahtev za vrnitev na selektorsko mesto postavil igranje tekem v Mariboru. Njegov pomočnik bo Igor Benedejčič, pa navaja EkipaSN.

Sportal piše, da ni "več niti kančka dvoma, kdo bo naslednji selektor članske slovenske nogometne reprezentance". Keka bodo uradno ustoličili v torek zvečer na IO NZS, s tem pa bo postal tretji povratnik na klop slovenske izbrane vrste. Nekdanji trener hrvaškega prvoligaša Rijeke je slovensko klop zapustil leta 2011

Mariborčan naj bi postavil precej pogojev pred privolitvijo v dogovor. Po poročanju Sportala je 57-letni Mariborčan vztrajal pri tem, "da bo polovico reprezentančnih tekem v prihodnosti gostil Maribor". EkipaSN pa trdi, da bo Kekov prvi pomočnik Benedejčič, ki je vodil Slovenijo na zadnjih dveh tekmah v ligi narodov. Benedejčič je sicer veljal za prvega favorita za prevzem mlade slovenske reprezentance, ob Kekovem imenu pa so se kot kandidati za prvega pomočnika omenjali drugi, a je prišlo do preobrata. Benedejčič je kot začasni selektor prepričal vse, dobil je tudi "izjemno pozitivne ocene medijev in javnosti", piše edini slovenski športni dnevnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
FIFA |  23 .11. 2018 ob  04: 06
KEK NE MORE MENJATI NZS KJER SEDIJO KRIVCI REZULTATOV KLAVRNIH REPREZENTANC.
jurij |  22 .11. 2018 ob  15: 53
škoda vsakega centa in kapljice črnila za nogomet. Nikoli niso in ne bodo dosegli ničesar . Vse kar znajo je vrtet jezik in se hvalit.