KONCERT BREZ PRIMERE: Stoječe ovacije na odprtem odru Vinakoper Live za Nino Badrić

Koper

S tretjim koncertom v nizu je Vinakoper sklenil svoj prvi set poletnih koncertov na odprtem odru Vinakoper Live. Nina Badrić je povsem do zadnjega sedeža napolnila koncertni prostor in navdušenim obiskovalcem postregla z nepozabnimi interpretacijami, čustvenim nastopom, katerega so poslušalci zaključili s stoječimi ovacijami.

Lahko bi rekli, da je bil to koncert brez primere; odličen spoj romantike, čustev, najrazličnejših glasbenih žanrov in – kot se za vinsko klet spodobi – prav tako romantičnega in igrivega roséja. Slednji s svojim karakterjem odlično sovpada z eno najboljših glasbenic našega področja, ki je svojo več kot tridesetletno kariero podpisala z mnogimi nagradami in uspešnicami.

Tudi včeraj je popolnoma očarala obiskovalce, ki so jo po več kot dvournem koncertu vztrajno pozivali nazaj na oder z željo po še enem hitu.

"Glasba in vino sta tesno povezana. Ne samo, da sta ustvarjena za povezovanje, druženje in uživanje v dobrem in kakovostnem; oba nam znata ob vsakem naslednjem srečanju ponuditi novo interpretacijo, ki je pred tem še nismo poznali," je dejal mag. Borut Fakin, direktor Vinakoper, in prvi set koncertov sklenil z zadovoljstvom: "Nina Pušlar, Rade Šerbeđija in Nina Badrić so velika glasbena imena, a hkrati imajo vsak s svojo identiteto, svoj način vzpostavitve stika z obiskovalci. V veliko veselje nam je, da se je potrdilo, da v Vinakoper prav vsak lahko zgradi vzdušje, kot si ga želi – pa naj bo to bolj intimno v naši kleti ali skladišču ali pa na bolj velikem odru na našem dvorišču. Seveda nam to daje zagon za naprej; lahko vam obljubimo, da se bo na odru Vinakoper Live še veliko dogajalo."

Če ste zamudili enega od koncertov na odprtem odru Vinakoper Live, zato brez strahu, še se bodo zgodili; do takrat pa predlagamo, da si zavrtite Ninino "Čarobno jutro", "Dodiri od stakla", "Za dobre i loše dane", "Čežnja" ali katerega od drugih hitov, s katerim je včeraj prevzela poslušalce, ter si ob tem privoščite kozarček novega, ravno prav romantičnega, razigranega in svežega Capris Ice Roséja.

Poskusite ga lahko v Vinskem butiku na Šmarski cesti 1 v Kopru.