KOLESARJA OGLOBILI, KER STA DIVJALA MIMO PARECAGA: Padec prvega povzročil še nesrečo drugega

Kronika

Včeraj popoldne je pri Parecagu zaradi neprilagojene hitrosti padel kolesar in se pri tem lažje poškodoval. Za njim je peljal drugi kolesar, ki je, da bi se izognil kolesu pred seboj, zapeljal čez robnik in po brežini ter prav tako padel. Policisti so obema izdali plačilni nalog zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 66 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 154 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

Nekdo je vlomil v piranski lokal in ukradel gotovino iz dveh natakarskih denarnic.

V Izoli je nekdo vlomil v parkirano kombinirano vozilo, iz katerega je ukradel več kosov električnega in baterijskega orodja. Podjetje je oškodovano za 2.500 evrov.

V Kopru na Dolinski je nekdo vlomil v hišo. Preiskal in razmetal je vse prostore in omare, zatem pa ukradel več različnih kosov zlatnine (uhani, prstani, zapestnice, ogrlice) in gotovino.

S plaže v Portorožu je nekdo ukradel moped, modro-bele barve, reg. št. KPZL-60.

Ponoči so vlomili v skladišče v Prestranku. Ukradli so baterijski kotni brusilnik znamke Mileakuee z baterijami 5Ah in polnilcem ter približno 5 kilogramov bakrenih palic.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 22 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija