KO JE ŽENO ZAPUSTIL ZARADI UKRAJINSKE BEGUNKE, TAKŠNEGA RAZPLETA ZAGOTOVO NI PRIČAKOVAL: Intervenirala je policija

Svet

Pred meseci je svet šokiralo dejanje 30-letnega Tonyja Garnetta iz Bradforda, ki je zapustil ženo Lorno, potem ko sta v svoj dom sprejela ukrajinsko begunko Sofio Karkadjim, v katero se je 30-letnik zaljubil. A njuno razmerje se ni obdržalo, razšla sta se že po štirih mesecih. Čeprav je Ukrajinka po razhodu zapustila njun skupen dom, se je vanj kmalu vrnila in poskušala razbiti vrata. Ko jo je policija aretirala, je kričala: "Tony, ljubim te!"

Na fotografiji zgoraj Tony Garnett in Sofia Karkadjim, spodaj pa Lorna Garnett.

"Praznovali smo moj 30. rojstni dan, a sem moral poklicati policijo, potem ko je Sofia poškodovala zid. Očitno ne prenaša alkohola. Sit sem njenega iracionalnega obnašanja, ne morem več prenašati te zlorabe in jeze. Zapustil sem Lorno in otroke zaradi nje, trudil sem se, da bi ji pomagal, želel sem, da ostaneva skupaj ... Vedel sem, da bova izpadla kretena, če se razideva, zato vsi mediji razglabljajo o najini zvezi," je dejal Tony in Sofio obtožil, da je z nožem poškodovala steno v najeti hiši v Bradfordu v Yorkshiru, kjer sta skupaj živela.

Motilo ga je tudi, da se je vmešavala v njegov odnos z otroki.

Po razhodu je Sofia zapustila dom, v katerem sta živela skupaj, a se je v ponedeljek zvečer vrnila in začela vpiti na Tonyja. Ko je začela razbijati po vhodnih vratih, so sosedje poklicali policijo.

Po poročanju Mirrorja naj bi skočila čez živo mejo in se poskušala skriti v grmovje, a jo je policija vseeno našla. Ko sta jo policista prijela, je kričala: "Tony, ljubim te! Prosim, pojdi z mano!"

Na policijski postaji so jo zaslišali in nato izpustili.

Že pred tem je zvezo komentirala Tonyjeva bivša soproga Lorna: "Vedela sem, da bo ta zveza razpadla, a nisem pričakovala, da se bo to zgodilo tako hitro."

"Zaradi prepovedi približevanja me Tony ne sme videti, ne vidi niti otrok. A do njega nimam nobenega sočutja," je povedala prijateljici, ki je britanskim medijem razkrila tudi, da je Lornina pozornost zdaj na njenih otrocih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija