KO JE PRIŠEL PO PLAČILNI ČEK, SO GA ARETIRALI: Ni vedel, da so ga odpustili

Svet

Prejšnji teden so aretirali vzdrževalca podzemne železnice v New Yorku, ker je prejel približno 250.000 dolarjev plače, potem ko so ga odpustili.

Ronald Berry

47-letni Ronald Berry trdi, da ni vedel, da so ga odpustili pred šestimi leti. Kot pravi, je od leta 2015 na bolniškem dopustu zaradi visokega krvnega tlaka in astme.

Čistilec je tako vsaka dva tedna odšel po svojo plačo, kar je do zdaj lahko storil brez težav. Sedaj pa so v Metropolitan Transportation Authority ugotovili, da je prišlo do nepravilnosti, o čemer so obvestili pristojne. Berrya so zaradi nedovoljenega posedovanja javnega denarja aretirali, ko je 3. oktobra prišel po plačilni ček.

Ko je svojega šefa vprašal, zakaj so mu še vedno dajali plačo, če naj bi ga leta 2013 odpustili, kot trdijo, naj bi mu odgovoril: "To ni moj problem, to je težava plačilnih list." Ni znano, kako se je Berry ponovno znašel na plačilni listi leta 2015, dve leti po tem, ko naj bi ga izpustili iz podjetja. Kot še trdi, mu je agencija v zadnjih mesecih pošiljala celo pisma za usposabljanje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija