KMALU BOMO NAZDRAVLJALI NOVEMU LETU: Kakšni smo glede na astrološko znamenje, ko nam alkohol stopi v glavo

Trendi

Silvestrski večer se vztrajno približuje in mnogi komaj čakajo, da z bližnjimi nazdravijo na srečno in veselo novo leto 2021. Marsikomu se zna zgoditi, da bo pregloboko pogledal v kozarec. Ker alkohol na vsakega posameznika vpliva drugače in le-ta lahko sebe vidi drugače, kot ga vidi okolica, vam predstavljamo, kakšni naj bi bili glede na vaše astrološko znamenje, ko kakšnega preveč spijete. 

Oven

Oven pod vplivom alkohola postane surovo iskren, zdi se, da ga zanima prav vse in postane izredno glasen. Smešen je, medtem ko je pijan in ponavadi poskuša koga zapeljati oziroma očarati v romantičnem smislu.

Bik

Na začetku večera je običajno tih in nevsiljiv, a z vsakim kozarcem postaja vedno glasnejši. Bik je tisti, ki se v pijani družbi najglasneje smeji, zanj je vse zabavno, vpliv alkohola pa je pri njem zlahka opazen, ker postaja vse bolj neroden. To pomeni, da se spotika in posledično uničuje stvari. Alkohol običajno spodbudi njegov apetit.

Dvojček

Pijan dvojček se pravzaprav ne obnaša dosti drugače kot takrat, ko je trezen. Morda je le malo hitrejši, kar pomeni, da hitreje pije, govori, preklaplja s teme na temo ... Koncentracija se mu poslabša, vendar njegovi možgani kljub pijanosti še vedno vredu delujejo, zato so njegovi komentarji o drugih osebah smešni in zabavni.

Rak

Rak pije kot goba in znan je po tem, da pri alkoholu nima mere. Ko začne piti, ne ve, kako bi se ustavil, hkrati pa prepriča vse okoli sebe, da se zgledujejo po njem. Postane glasen, poskuša poskrbeti, da je atmosfera zabavna in odhod domov ali razpustitev družbe se mu zdi primerljiva s smrtno kaznijo. Hitro začne flirtati oziroma se spogledovati na precej očiten način.

Lev

Lev rad misli, da ni pijan, čeprav je v resnici že pod velikim vplivom alkohola. Alkohol ga precej sprosti in obnaša se povsem svobodno, tako kot mu v tistem trenutku ustreza. Zato lahko dela precej nore stvari. Pri njem je zanimivo tudi to, da mu alkohol da neverjeten dar govora, vsaj dokler se mu oči ne začnejo zapirati in komaj drži glavo nad mizo.

Devica

Pripadnik tega znamenja se le redko resno napije. Pod vplivom alkohola mu postane vse smešno, vsi ljudje so mu nekako zanimivi in ​​brez težav z njimi najde skupno temo. Prav tako ponavadi pretirava med pogovorom in celo laže. Znak, da mu je alkohol stopil v glavo, je nejasen govor. Če mu kdo reče kaj, s čimer se ne strinja, vztraja pri svojem, dokler ne obvelja njegova resnica.

Tehtnica

Pijani pripadnik tega znaka pogosto postane zelo kritičen in agresiven, napačno si razlaga, kar mu ljudje govorijo, a vse to počne na tako komičen način, da se mu ljudje pogosto smejijo. Želi biti v središču pozornosti. Tako kot rak druge nagovarja k pijači in resnično je duša zabave. Naslednji dan mu bo nerodno, ko mu bodo povedali, kaj je počel.

Škorpijon

Zmernost ni v besednjaku povprečnega škorpijona. Ali si prizadeva za popolno nalivanje z alkoholnimi pijačami ali pa preprosto popije kozarec in zgodaj odide domov. Pod vplivom alkohola je zelo duhovit in njegovi možgani delujejo hitro. Začne veliko kleti, dražiti vse okoli sebe in deluje zelo zapeljivo. Pogosto se mu zgodi, da ima do konca večera nove oboževalce. Prav tako mu pogosto popusti samokontrola. Posledično lažje odpre svoje srce in misli.

Strelec

Ko se strelec napije, postane hiperaktiven in super spontan. Pri njem so dobrodošle vse ideje. Postane zelo zabaven, a hkrati tudi netaktičen in celo brutalno pošten. Pod vplivom alkohola rad pleše. Obnaša se, kot da je bil izpuščen z verige. Brez težav se bo povzpel na mizo. Skoraj vse bo naredil za dobro zabavo. Je glasen in nemogoče ga je ne opaziti.

Kozorog

Pripadnik tega znamenja se popolnoma zaveda svojih meja, ki jih je pomembno spoštovati. Kljub temu ga je mogoče prepričati, da se napije. Bolj kot je pijan, bolj zabaven je, pripoveduje tiste najboljše zgodbe iz preteklosti, ki vse nasmejijo in fantastičen je tudi v šalah na svoj račun. V plesu bo uporabil nore gibe in imel bo stand-up predstavo komičnega posnemanja drugih ljudi. Ne recite mu, da je preveč popil, saj vam bo poskušal dokazati nasprotno.

Vodnar

Pripadnik tega znamenja pod vplivom alkohola postane resnično pameten človek. Ko govori, pretirava, za vsakogar ima idejo in nasvet, kako naj kaj naredi. Razkrije se tudi njegova zabavna in smešna plat. Njegove ideje in šale nasmejijo ljudi do solz. Sposoben se je pošteno napiti in še vedno držati kozarec, medtem ko vsi ostali odhajajo domov.

Ribi

Pijan pripadnik tega znamenja pogosto govori nepovezano, njegove izrečene misli nimajo ne glave ne repa, k temu pa pripomore tudi zapletanje jezika. Ima dobro toleranco, vendar alkohol nanj deluje tako, da okrepi njegova čustva. To pomeni, da bo v enem trenutku lahko jokal, v drugem pa se bo smejal. Velikokrat se zgodi, da se naslednji dan ne spomni pretekle noči in dobro je, da nekdo pazi nanj, ko pije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija