KITAJCI PO ANALNEM TESTU 'CAPLJAJO KOT PINGVINI': Oblasti posnetek označile za lažen (VIDEO)

Svet

Kitajske oblasti so svojim državljanom zagotovile, da ne bodo 'capljali' kot pingvini po vzetem brisu iz analne odprtine. Po spletu se je namreč razširil posnetek, ki prikazuje hojo ljudi po novem, analnem načinu testiranja na koronavirus. Kitajska ga je označila za lažnega, piše Daily mail. 

Na Kitajskem so pred dnevi pričeli nov način testiranja na koronavirus - bris vzamejo skozi analno odprtino. Nekateri strokovnjaki menijo, da gre za veliko bolj natančno metodo kot je jemanje brisa iz nosno-žrelne votline.

Sodeč po uradnih navodilih je za analni bris palčko potrebno vstaviti od tri do pet centimetrov globoko v zadnjično odprtino in jo večkrat zavrteti. Testiranje vzame približno 10 sekund, izvajajo pa ga zdravstveni delavci.

Posnetek, ki je v hipu postal viralen, naj bi bil posnet 28. januarja v Shijiazhuangu. Prikazuje pa Kitajce, ki po odvzemu brisa iz zadnjične odprtine, bolnišnice zapuščajo z nekoliko nenavadno hojo, ki bi jo lahko primerjali s hojo pingvinov. Posnetek si je, preden je bil odstranjen, ogledalo na milijone Kitajcev, poroča Daily mail. 

Kitajske oblasti zagotavljajo, da gre za lažen posnetek, s katerim so avtorji hoteli "širiti govorice".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija