KDO SI JO JE ZAŽELEL IMETI DOMA? Silhueta na Črnem Kalu ni ostala dolgo

Kronika

V soboto dopoldan so policisti na Črnem Kalu postavili preventivno silhueto policistke, popoldne pa so ugotovili, da jo je nekdo odnesel. Obvestila o tatvini še zbirajo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. To pa ni bila edina kraja, s katero so se policisti ukvarjali minuli konec tedna.

V Pivki so v soboto ustavili 25-letnega voznika avtomobila, ki ni imel vozniškega dovoljenja, na vozilu pa sta bili nameščeni registrski tablici, ki pripadata drugemu vozilu. Avtomobil so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog.

V Šmarjah je neznanec v soboto z dvorišča stanovanjske hiše ukradel motorno kolo Znamke Piaggio tip CA-2-00 (ZIP 50T), bele barve, na katerem so bile nameščene registrske oznake KP 2A-B2. Motor je vreden 1.800 evrov.

V enem od sežanskih lokalov je neznanec zaposlenemu izmaknil mobilni telefon znamke Apple I-phone.

Na parkirišču za koprsko tržnico je neznanec ukradel električno kolo Crusis Fiona 86, modro-belo-vijolične barve, vredno 2.050 evrov.

V petek so v koprskem mandraču vlomili v več bark. Z ene barke so ukradli cerado, z druge ribiške palice, veslo, kompas in profesionalno masko za potapljanje. S tretje barke so izmaknili orodje za servisiranje opreme, kompas, izpit za voditelja čolna ter varnostni pas za zasilno izključitev motorja. S četrte barke so ukradli baterijske nastavke za vrtalke znamke BIT. Policisti tatvine še preiskujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  08 .06. 2021 ob  08: 01
Policisti, spite še naprej. Nič ni bilo.
joca amster damm |  07 .06. 2021 ob  13: 19
ha ha ha ta se je zajebal, silhuete policajev imajo v spodnjem delu (čevelj peta ) skrivni oddajnik ,,joj ta je dobra
ko bo poyvonio inšpektor za okolje pr tem čuku k ima doma to