'KAŽIN' V IZOLSKEM LOKALU: Tarča Koprčana so bili vsi gostje

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 149 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 353 klicev. Obravnavali so 34 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so pet vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in sedem tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo 15 intervencij. Policisti so na območju PU Koper v zadnjem vikendu obravnavali 53 nezakonitih prehodov državne meje.

V petek ob 20.47 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Hraščah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 35-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčil v pred seboj stoječe vozilo pred semaforjem, katero je odbilo še v vozilo pred njim. Lažje sta se poškodovala en voznik in en potnik, otrok. Povzročitelju je pokazal odrejen preizkus alkoholiziranosti rezultat 1.00 mg/l, hitri test za droge pa je bil pozitiven na amfetamine.

Včeraj ob 18.40 so policiste obvestili o prometni nesreči pri Knežaku. 32-letni voznik je z osebnim avtomobilom peljal od Zagorja proti Knežaku in zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom svojega vozila trčil v zadnji del pred seboj stoječega avtomobila, ki ga je na vozišču ustavila 68-letna voznica, ker je cesto v tistem trenutku prečkala čreda srnjadi. Ker 32-letnik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V soboto popoldan je v izolskem lokalu moški kršil javni red in mir. Policisti so na kraju identificirali 36-letnega Koprčana, ki je pod vplivom alkohola kričal na vse v lokalu. Ker ni upošteval ukazov, naj se umiri, mu je bilo odrejeno pridržanje in izdan plačilni nalog.

V Izoli 'sezuli' avtomobil

V Izoli je nekdo na delovišču vlomil v dva kontejnerja, iz katerih je ukradel 50 m meter, 10 m meter in tri fasadne mreže, gasilni aparat in električne podaljške ter mešalec za beton. Podjetje je oškodovano za 1500 evrov. Zatem je bilo ugotovljeno, da so ukradli tudi tri vgradne kotličke Gabarit, dve elektro omarici Schrack in drugo opremo, vse v vrednosti 3500 evrov.

V Izoli so s parkiranega osebnega avtomobila demontirali in ukradli vsa štiri platišča s pnevmatikami. Lastnik je oškodovan za 2800 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  06 .03. 2023 ob  19: 32
-3
Važno, da policija v Izoli piše položnice za KJRM za vsak prdec ! To je njihov domet.