KATERI JE VAŠ NAJLJUBŠI SEKSUALNI POLOŽAJ? Preberite, kaj razkriva o vas

Trendi

Se v postelji podzavestno oddaljujete od partnerja? Ali je lahko njegov položaj morda znak sebičnosti? Strokovnjakinja za spolnost in odnose Kate Taylor razlaga, kaj vaši najljubši seksualni položaji povedo o vas in vašem partnerju.

Glede na večino raziskav je misijonarski položaj najbolj priljubljen pri večini ljudi. Če se strinjate, potem ste pri seksu verjetno tradicionalist. Ta položaj omogoča maksimalen stik med telesoma obeh partnerjev in sproži nastajanje oksitocina, hormona ljubezni. Če vaš moški ljubi ta položaj, potem ljubi tako intimnost seksa kot tudi telesni stik.

Pari včasih izberejo položaj žličke zaradi telesnih razlogov, kot so nosečnost, bolezen ali bolečine. Če imate radi ta položaj, imate hrbet obrnjen stran od partnerja – morda fantazirate o nekom drugem, imate težave z zaupanjem ali ne prenesete njegove brade ali sape. Če je to najljubši položaj vašega partnerja, pomeni, da uživa v vaši bližini.

Če ste nori na pasji položaj, veste, kako vzburiti svojega ljubimca. Seks doživljate kot način, kako narediti vtis. Moški zelo uživajo v tem položaju, saj je najbolj prvinski in živalski, omogoča jim globoko penetracijo in daje seksi pogled na partnerico. Če ima vaš moški najraje prav ta položaj, je morda tip človeka, ki se ne želi vezati, pravi strokovnjakinja.

Stoječ položaj je tradicionalen položaj za hitri seks. Če vam je najljubši, ste avanturistični in radi izkoristite vsak trenutek. Če vaš partner ljubi stoječ položaj, ne želi vzpostaviti intimne povezave in si močno prizadeva za fizični užitek.

Če radi 'zajahate' svojega moškega v kavbojskem položaju, ste prepričani v lastno zaželenost. Prav tako ste nestrpni in želite čim več zabave v najkrajšem možnem času. Če je to priljubljen položaj vašega partnerja, pomeni, da je skrben in prilagodljiv in se ne počuti ogroženega, ko vi prevzamete vodilno vlogo.

Vzvraten kavbojski položaj je zelo ugoden za ženske, saj stimulira točke, ki pogosto ostanejo nedotaknjene. Ta položaj nakazuje, da veste, kaj želite – in tudi to, da želite razvajati svojega moškega. Moški, ki obožuje ta položaj, je zelo pogumen, saj je dokazano, da je to tudi najnevarnejši položaj za njegov spolni ud, če partnerica preveč navdušeno odskoči ali nerodno zdrsne. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija