KAR ŠEST VOZNIKOV TRČILO Z DIVJADJO: Med njimi tudi gasilsko vozilo

Kronika

Včeraj zvečer sta dva voznika trčila v srno, in sicer na cesti Hruševje - Bolk in na cesti Orehek - Tatre. V vseh primerih so bile poškodovane srne, poškodbe pa so bile tudi na vozilih.

V soboto zvečer je najprej na cesti med Divačo in Lokvijo voznik z osebnim avtomobilom trčil v srno, zatem je na cesti med Križem in Dobravljami voznica osebnega avtomobila povozila srno, nato pa je še voznik osebnega avtomobila prav tako trčil v srno na cesti med Divačo in Kozino. V srno so trčili tudi z gasilskim vozilom, in sicer na cesti med Ribnico in Bujami.

V soboto so policisti na cesti proti Pivki ustavljali osebni avto, ki na znake ni ustavil, temveč je pospešeno peljal naprej. Policisti so zapeljali za njim. Bežal je po makadamu proti Knežaku. Vozilo so izsledili v Knežaku, vendar voznika ni bilo v njem. Nadaljuje se z zbiranjem informacij. Po ugotovitvi vseh dejstev sledi tudi ukrep.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  16 .04. 2019 ob  05: 28
Prisla je pomlad zvoncki,trobentice pticki zvizgajo in tudi srnjacke in srnice grabi ljubezen...
Vemo kako je bit zaljubljen?
Bodite zelo previdni v tem casu ker je vec divjadi zunaj in ob cestah in ce srnjak vidi lepotico na drugi strani ceste v njegovi logiki ni da prihaja Franko z citroenom ki se mu mudi v sluzbo