KAMERA UJELA GROZLJIV TRENUTEK: 12-letnika posilil in umoril, spolno občeval še z njegovim truplom (FOTO)

Kronika

V Ukrajini poročajo o grozljivi smrti 12-letnega Rodiona Volkova, ki ga je posilil in umoril 59-letni pedofil. Ta je z dečkom navezal stik sredi ulice in ga vodil do bližnje trgovine, kjer mu je kupil sladkarije. Nato mu je ponudil, da mu razkaže bližnjo zapuščeno zgradbo. Prav tam so dečka kasneje našli umorjenega, piše Daily mail.

(Vir: ukrajinska policija)

Kamera je ujela grozljiv trenutek, kako pedofil zvabi nesrečnega dečka s seboj, po tem ko je pridobil njegovo zaupanje. Na prvi sliki je videti, kako sta skupaj v trgovini, druga slika pa prikazuje, kako skupaj hodita. Ko sta zapustila trgovino, sta se odpravila v lokalni park na 'ogled' zapuščene hiše. Ko sta vstopila vanjo, je moški posilil dečka, ga ubil in spolno občeval še z njegovim truplom.

(Vir: ukrajinska policija)

Rodionovi sorodniki so prijavili policiji njegovo izginotje, saj se ni vrnil domov in se ni oglašal na telefonske klice. Policaji so hitro izsledili signal dečkovega telefona in začeli preiskovati park, kjer se je nahajala zapuščena zgradba. Ko so vstopili vanjo, so zagledali moškega, ki leži na vzmetnici, prekriti z goro oblačil.

"Moški, katerega obraz je bil umazan od krvi, je skočil na noge, povlekel gor hlače in se živčno obnašal," je povedala tiskovna predstavnica policije Ludmyla Kopylenko, poroča Daily mail. "Policisti so odstranili oblačila in našli nago dečkovo telo," je dodala.

Hiša groze (vir: ICTV)

Izkazalo se je, da je storilec, ki ostaja neimenovan, lokalni brezdomec, ki je po navedbah policije živel v omenjeni zapuščeni hiši. 59-letnik je bil aretiran in priznal, da je dečka posilil, preden ga je zadavil in nato spolno zlorabil še njegovo truplo, poročanje lokalnih medijev povzema Daily mail.

Notranjost zapuščene hiše, kjer je bil najden brutalno umorjen deček. (vir: Channel 9)

Proti moškemu, ki se trenutno nahaja v priporu, je policija sprožila kazenski postopek zaradi posilstva in umora. Če ga bo sodišče spoznalo za krivega, ga čaka doživljenjski zapor. Kriminalistična preiskava se medtem nadaljuje.

Rodion je bil perspektiven mlad nogometaš, obiskoval je lokalni nogometni klub. Živel je z mamo in starimi starši.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija