KAKŠEN POLJUB SI ŽELI VAŠ MOŠKI? To razkriva njegovo zodiakalno znamenje

Astro

Najprej poljub, nato pa vse ostalo: na tak način se osvajajo vsi moški. Vprašanje, ki visi v zraku, pa je, kakšnega poljuba si želi moški, ki ga hočete osvojiti vi?

Oven je poznan po tem, da pri vsaki stvari obožuje malce nasilja. Nikar naj vas ga ne bo strah z rokami grobje potegniti k sebi. Med poljubljanjem ga lahko tudi ugriznete in mu tako pokažete, kaj pomeni strasten poljub. Pomembno je, da Ovna zadovoljite že pri prvem poljubu.

Bik je ljubitelj čutnosti, zato ga ob prvem poljubu zapeljite s svojim objemom, vonjem parfuma in podobnimi 'tehnikami'. S tem boste prebudili žival v njem in verjemite, ne bo ostalo samo pri poljubu.

Šibka točka dvojčka je čelo in če ga boste najprej poljubili tja, si boste pri njem odprli mnoge še neznane poti. Prav tako mu veliko pomeni gledanje neposredno v oči. Pripadniki tega astrološkega znamenja so včasih malce neodločni in potrebujejo dalj časa, da se ogrejejo, ampak so odlični ljubimci in se pri ljubljenju posvetijo svojemu partnerju.

Rak bo za vas naredil vse in vas čuval kot punčico svojega očesa, vendar mu morate prepustiti vodstvo. Tako je tudi, ko govorimo o poljubu. On je tisti, ki vas bo ugriznil za ustnico, kot bi na njej želel pustiti svojo sled. Vi pa samo sledite njegovi igri.

Lev vas bo napadel kot prava zver, pri čemer se bo najbolj osredotočil na vrat. Da bi pritegnili njegovo pozornost, bodite odišavljeni. Ko ga očarate, je naslednji korak, da sprejmete njegovo dominantnost in se mu podredite. 

Z moškim, ki je po horoskopu devica, začnite počasi. Najprej ga poljubljajte po drugih predelih, ko pa pridete do ust, mu dajte samo majhen poljub v desni kot ustnic, saj device ljubijo uverturo. Da ga boste privabili, bodite slajši kot sicer. Ko pride na vrsto poljub na usta, bodite odločni, saj devica točno ve, kaj želi.

Če želite, da si vas zapomni moški, rojen v znamenju tehtnice, se odločite mehek, sramežljiv in ukraden poljub. To je njegova igra. Poljubite ga takrat, ko bo najmanj pričakoval. Tehtnice so definitivno najboljše astrološko znamenje za zabavo na dolge proge, zato je zelo pomembno, da se povežeta že takoj na začetku. In to boste najbolje storili s prvim poljubom, ki se ga bosta oba spominjala.

Škorpijon je najtemačnejše od vseh astroloških znamenj. Je zelo agresiven, tako pri seksu kot v ljubezni. To pomeni, da morate v prvi poljub z njim vložiti veliko strasti. Težko je opisati, kaj bi zadovoljilo pripadnika tega znamenja, zato je na vas, da odkrijete to skrivnost. Ne oklevajte in uporabite poljub kot orožje, s katerim boste dobili škorpijona, tudi če se vam zdi, da je vajino srečanje končano.

Strelec vas bo raztrgal in vas nato pustil, da hrepenite po poljubu z njim. To je znak, da si vas resnično želi. Poljub zanj predstavlja najvišjo stopnjo intimnosti in pustite mu, da sam izbere čas in kraj zanj

Kozorog ljubi grizljanje in to je informacija, ki vam bo prišla prav, če želite pri njem pustiti močan vtis. Zdaj, ko veste, kako začiniti svoj prvi poljub s kozorogom, vam preostane samo to, da uživate v vsem, kar vam bo prineslo življenje z njim.

Vodnarjev dih boste najprej čutili povsod po svojem telesu in takrat se bo zgodil vajin prvi poljub. Pustite mu, da prevzame pobudo in prižge vse ognje tega sveta. Nato mu ponudite, da bi jih skupaj pogasila in kupili ga boste za vse življenje.

Če ste ribaku všeč že na prvi pogled, imate vse možnosti, da ga osvojite s strastnim poljubom. Riba rada ugaja drugim, zato so vse karte v vaših rokah. Zavedajte se, da ribak ve, kaj želi in ga ne morete pretentati. Naredite vse, da si bo zapomnil vajin prvi poljub po nežnosti in vaš bo za vedno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija