KAKO SE ZNEBITI GOSTOV, KI NOČEJO DOMOV: Ste že kdaj pomislili na te trike?

Trendi

K sebi ste povabili prijatelje, imeli ste se lepo, zdaj bi bil pa čas, da odidejo domov ... a oni še nimajo tega namena. Ameriški pevec in filmski igralec Dean Martin je imel dobro taktiko, kako se "znebiti" gostov. Pogosto je anonimno klical policijo, da bi se pritožil nad hrupom v lastnem domu. Novinar Harry Wallop pa je razkril še nekaj dodatnih načinov.

Določitev ure za konec zabave

V dneh, ko so vabila prispela v fizični obliki in ne prek WhatsAppa, ste na njih verjetno zasledili čas začetka, pa tudi čas konca zabave. Zato ne mislite, da je nesramno, da goste obvestite o uri, ko se zabava oziroma druženje zaključi.

Ščetkanje zob

Wallop je bil tako iritiran zaradi gostov, ki niso želeli domov, da je odšel v kopalnico, pograbil zobno ščetko, se vrnil v dnevno sobo in pričel s ščetkanjem zob. "Oprostite, pripravljam se na spanje," je rekel Wallop. Trik je uspel in gostje so odšli domov.

Skritje alkohola

Skrijte vse steklenice alkohola, ki so jih prinesli gostje. Iz hladilnika poleg alkohola odstranite tudi gazirane pijače in sokove. Nato gostom povejte, da so popili vse, zato ni več pijače. Zaradi sramu bi se morali o hitrem postopku odpraviti domov.

Pomivanje posode

Nekoliko bolj subtilen signal vašim gostom, da se zabava bliža koncu, je pomivanje posode. V kuhinji lahko nadaljujete s klepetom in pitjem vina, medtem ko pomivate posodo in govorite o tem, kako sovražite jutra, ko vas pričaka umazana posoda. Obenem lahko poudarite, da se morate zgodaj zbuditi.

Okrivitev soseda

Pojdite za trenutek iz stanovanja ali hiše in ko se vrnete, malce ogorčeno povejte gostom, da se je jezen sosed pravkar drl na vas in da zahteva utišanje hrupa. Nato predlagajte, da je najbolje, da ugasnete glasbo in končate z druženjem.

Okrivitev psa

Gostom recite, da postane vaš pes po polnoči precej agresiven, če je v hiši veliko hrupa. Ali pa da ga morate peljati na sprehod.

Pospravljanje

S subtilnim nezadovoljstvom odnesite prazne steklenice v koš za smeti in se zraven pritožujte nad količino popitega alkohola. To bi lahko bil znak oziroma spodbuda gostom, da spijejo kozarec pijače do konca in odidejo, piše Daily Mail.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  12 .06. 2022 ob  03: 51
In kaj naredis ce si zacnes umivat zobe,skrijes pijaco,zacenjas pomivat posodo,okrivis soseda in gostje se vedno nocejo it donou?